Maak je woning virusvrij met UV-C verlichting

Desinfecteren met uv-c licht

Het is belangrijker dan ooit om oppervlaktes en de toestellen in je woning goed te ontsmetten. Niet enkel Covid-19, maar ook andere bacteriën en virussen krijgen heel wat minder kans met de uv-c-verlichting van Philips in huis. Daarmee desinfecteer je vlotjes en veilig de lucht, oppervlaktes en voorwerpen om je heen. Hiep hiep hygiëne!

Wat is uv-c-verlichting?

Uv-c-verlichting wordt al veertig jaar lang gebruikt om virussen en bacteriën te inactiveren of neutraliseren in ziekenhuizen en bij overheidsdiensten. Waarom zou jij dus nog achterblijven in 2021? De Philips uv-c-desinfectielampen stellen jouw gezondheid voorop en zijn speciaal ontworpen om het desinfecteren veilig te laten verlopen. De inactiverende uv-c-lampen zijn enkel geschikt voor de lucht, oppervlaktes en voorwerpen. Jezelf reinigen doe je nog steeds het best met ontsmettende handgels, door regelmatig je handen te wassen of met een simpele douche.

In een podcast met Signify haalde Marc van Ranst aan dat  uv-c verlichting een bijdrage kan zijn om virussen en bacteriën, zoals COVID-19, onschadelijk te maken. Met uv-c licht los je al een groot deel van het probleem op. 


Philips desinfecterende tafellamp

In enkele minuten thuis virussen inactiveren en ruimtes desinfecteren? De Philips desinfecterende tafellamp doet dat voor jou! Aan de hand van een ingebouwde timer stel je in na hoelang de vergrendelingsfase automatisch wordt geactiveerd, gaande van 15 minuten in de badkamer tot 40 minuten in de woonkamer, afhankelijk van de grootte van de ruimte. 

De stembediening geeft een waarschuwing zodra je de lamp aanzet, zodat iedereen zeker op tijd de ruimte verlaat. Houd minimaal 5 meter afstand tussen planten en het toestel of zet je planten even in een andere kamer. 

Komt er toch iemand binnen? Dan detecteert de veiligheidssensor dat en gaat de lamp onmiddellijk uit. Mooi meegenomen: de tafellamp is erg gebruiksvriendelijk en ziet er dankzij de aluminium en stalen accenten stijlvol uit. Desinfectie! Perfectie!


Opgelet: Blootstelling aan UV-C kan schadelijk zijn voor de ogen en huid, dieren en planten. Lees daarom goed de handleiding. Planten en/of materialen die veelvuldig op dezelfde plek aan hogere doses UV-C worden blootgesteld, kunnen beschadigd en/of verkleurd raken. Houd bij gebruik van de UV-C tafellamp minimaal 5 meter afstand tussen het apparaat en de planten.
Philips desinfecterende box

Ook de voorwerpen en toestellen in je huis houd je natuurlijk graag virusvrij. Stop daarom je smartphone, tablet, sleutels, tandenborstel en het speelgoed van de kinderen op tijd en stond in de Philips Desinfecterende box. 

Die inactiveert virussen en bacteriën met de disinfectie functie, houdt voorwerpen ontsmet met de storage functie, verwijdert vocht met de doog functie en combineert desinfectie en drogen met de disinfectie + droog functie. Ideaal na een accidentje met je smartphone! Ook de Philips Desinfecterende box werkt met een timer en valt meteen uit bij beweging. Safe and sound dus!


Bekijk hier alle uv-c-desinfectieproducten van Philips en maak van jouw huis een gezonde en veilige plek om te wonen.
Nieuw
Philips
Philips UV-C light 24W desinfecterend wit
Nieuw
Philips
Philips UV-C Box 10 lights desinfecterend wit