WiZ instructievideo's

Start met WiZ slimme verlichting, dankzij onze How to-video'sHoe installeer je de slimme WiZ E27 lamp

De budgetvriendelijke slimme verlichting van WiZ geeft je oneindig veel mogelijkheden om de perfecte sfeer in huis te brengen. Bovendien is de lamp snel en ontzettend eenvoudig te installeren. Ontdek in de video hoe je de lamp moet verbinden met de gratis WiZ app.

Koop een WiZ E27 lamp

Hoe installeer je een WiZ afstandsbediening?

Met de WiZ afstandsbediening heb je alle mogelijkheden van slimme verlichting letterlijk in je hand. De budgetvriendelijke WiZ-lampen bedienen wordt zo nog eenvoudiger! Bekijk de video hoe je de WiZmote moet installeren.

Koop een WiZ afstandsbediening


Hoe installeer je een WiZ bewegingssensor

Handig, zo'n bewegingssensor die het licht voor je aandoet als je beweegt en weer dooft als de beweging stopt. De WiZ bewegingssensor doet het voor jou! Ontdek in de video hoe je de sensor moet installeren in de WiZ app.

Koop een WiZ bewegingssensor

Ontdek WiZ filamentlampen: hoe moet je ze installeren?

Met de WiZ filamentlamp switch je zo van opperste concentratie naar optimale gezelligheid met één druk op de knap. De WiZ filament lamp bestaat in verschillende vormen. Weet jij al welke vorm je gaat kiezen?

Koop een WiZ filamentlamp

Hoe installeer je een WiZ lightstrip?

Slim spelen met sfeer? Met de WiZ Lightstrip regel jij de gezelligheid in je kamer - gewoon via je smartphone. Klik, dim, relax. 

Koop een WiZ lightstrip

Hoe installeer je een 24-uurs ritme in de WiZ app?

Laat het licht in huis mee veranderen met de dag. Hoe? Makkelijk, met het WiZ 24-uursritme! Zo regel je de lampen thuis op jouw ritme. Nog persoonlijker gaan? Je kan zelfs instellen wanneer je pauzes hebt, eet, opstaat en slaapt.

Koop WiZ slimme verlichting


Hoe regel je de WiZ vakantiemodus?

Je wil op vakantie, maar hebt schrik voor inbrekers? Met slimme verlichting lijkt het alsof er toch iemand thuis is, ook al ben je voor een paar weken in het buitenland! Dus waar je ook op vakantie gaat: je kan gerust op beide oren slapen.

Koop WiZ slimme verlichting