Veel gestelde vragen rond Coronamaatregelen

Hoe kan ik langskomen om te winkelen?

Vanaf zaterdag 27 maart is het verplicht om een afspraak te maken vooraleer je komt winkelen bij Light Gallery. Om een afspraak te maken moet je een contactformulier invullen. In het formulier moet je opgeven in welke winkel je graag wil winkelen, wanneer juist en gelieve aan te geven naar wat voor soort verlichting je op zoek bent. Onze medewerkers van de winkels contacteren je dan om je afspraak te bevestigen. Zonder bevestiging ben je helaas niet welkom.

Welke extra maatregelen hebben jullie genomen?

Onze medewerkers hebben er alles aan gedaan om jouw winkelervaring veilig te maken conform de opgelegde veiligheidsmaatregelen. De gezondheid van jullie en onze medewerkers is absoluut prioriteit.

Wanneer u naar onze winkel komt, vragen wij u de geldende preventiemaatregelen te willen respecteren. Dit houdt onder meer het volgende in: gebruik van mondmaskers en handhygiëne, anderhalve meter afstand tussen de klanten en het personeel en maximum 30 minuten winkelen. Voor jouw én onze gezondheid vragen we je om enkel elektronisch te betalen.

Ik heb een product besteld in de winkel voor de verstrengde Coronamaatregelen. Wanneer kan ik mijn bestelling komen ophalen?

Tijdens deze periode is het mogelijk om je bestelling op te halen in de winkel. De medewerkers van de winkel zullen contact met je opnemen wanneer je dit mag ophalen.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Het is mogelijk om retourverzendingen te ontvangen. Door de extra veiligheidsmaatregelen kan het verwerken van uw retour langer duren.  

Wil je graag online je artikel retourneren? Stuur een email naar helpdesk.light-gallery.com met als onderwerpsregel “retourneren”. Gelieve je ordernummer (ORD) door te geven + je rekeningnummer waar we het retourbedrag op mogen terugstorten. Plak de retourlabel aan de buitenkant van de doos en breng het binnen bij een bpost-punt in België of een DHL-punt in Nederland.  

Wil je graag je bestelling retour brengen in één van onze winkels? Vul hier het formulier in om een afspraak te maken om je bestelling retour te brengen in één van de winkels.

Kan ik nog technisch advies winnen mocht ik een probleem hebben met mijn aangekocht armatuur?

Voor technische vragen kan je nog steeds terecht bij één van onze winkels of online via de helpdesk via helpdesk.light-gallery@signify.com. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Waar kan ik terecht met mijn productvragen (zoals afmetingen, fittings, ...) als ik een product online wil kopen?

Voor productvragen kan je ook terecht online bij onze helpdesk door een email te sturen naar helpdesk.light-gallery@signify.com

Mijn ontvangen product is beschadigd of defect, kan ik het omruilen?

Gelieve een foto te sturen van het beschadigde product naar ons contactformulier. Het is mogelijk om omruilingen te doen. Wij nemen contact met je op hoe je dit in orde kunt maken.

Mijn ontvangen product is beschadigd of defect, kan ik het retourneren?

Gelieve een foto te sturen van het beschadigde product naar ons contactformulier.

Als je een product wenst te retourneren, geldt de aanmelddatum van de retour. Deze datum mag max 21 dagen na ontvangst van je bestelling zijn. Het is mogelijk om retourverzendingen te ontvangen. Door de extra veiligheidsmaatregelen kan het verwerken van uw retour langer duren.

Ik heb online besteld, maar ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen binnen de beloofde levertermijn?

Gelieve contact op te nemen met de helpdesk via helpdesk.light-gallery@signify.com. Wij zoeken voor je uit wanneer je bestelling geleverd wordt. Gelieve er rekening mee te houden dat de levertijden nu kunnen variëren.

Ik heb online besteld, maar ik wil graag mijn bestelling annuleren.

Om alles zo snel mogelijk te kunnen leveren, is het niet mogelijk om een bestelling te annuleren. Je kan je pakket retourneren binnen de 21 dagen. Gelieve een mail te sturen naar helpdesk.light-gallery@signify.com. Als je een product wenst te retourneren, geldt de aanmelddatum van de retour.

Ik wil graag een bestelling plaatsen met mijn BTW-nummer. Hoe kan ik dit doen?

Online bestellen met een BTW-nummer is helaas niet mogelijk, ook al heb je een zakelijk account. Wens je toch graag online een factuur te ontvangen, gelieve de producten door te geven die je wilt bestellen en je factuurgegevens via ons contactformulier. Dan proberen wij het nodige voor je te doen om een bestelling voor je te plaatsen.