16 juni 2021 | Philips Hue

Beleef het EK nog intenser met Philips Hue

Wie het EK wint? Geen idee. Maar we weten wel dat jij makkelijk kan scoren met aangepaste sfeerverlichting van Philips Hue. Til de sfeer in de kamer naar een hoger niveau en geniet nog intenser van het EK voetbal. Zeker als je favoriete ploeg een doelpunt maakt. Klaar voor de aftrap?

Je nationale tiental

Wat er ook gebeurt op je tv-scherm, of waar dat scherm ook staat: jij kan ervoor zorgen dat je slimme lampen mee reageren met de actie. Ze knipperen, schijnen feller, dimmen of veranderen van kleur. En dat met tot wel 10 Philips Hue White & Color Ambiance lampen. Hoe dan? Sluit gewoon de HDMI-kabels van je gameconsole, digitale tv of streamer aan op de Philips Hue Play HDMI Sync Box en zorg dat er verbinding is met de Philips Hue Bridge. Zo zal je tv beleven als nooit tevoren. Want of je nu een bingewatcher, gamer of af-en-toe-tv-kijker bent … het verschil met aangepaste verlichting is immens.

Hue EK

Als 1 team achter je scherm

Beleef je voetbalmatch nog spannender, intenser en indrukwekkender met een Philips Hue Play Gradient lightstrip aan je televisiescherm. Met één enkele LED-strip tover je alle denkbare kleuren tevoorschijn achter je scherm. Maak de verbinding met de Philips Hue Bridge en je Philips Hue Sync Box en laat een aangenaam opvallend licht op je wand schijnen: een uniek effect verzekerd.

Natuurlijk is de Philips Hue Play Gradient lightstrip beschikbaar in meerdere maten: de lightstrip van 55 inch adviseren we voor tv's van 55 tot 60 inch, de lightstrip van 65 inch voor tv's van 65 tot 70 inch en de lightstrip van 75 inch voor tv's van 75 inch of groter. Laat ons hopen op wat zwart-geel-rood op je wand!

Allemaal kleurrijke supporters in huis

Hoe beleef jij het voetbal? Met vrienden, alleen, thuis, op een groot scherm, … Deze vier supporters staan al zeker voor je klaar. Zowel op tafel, in de hoek of eender waar in je huis.

Nog niet zeker welke kleur de hoofdrol speelt dit EK? Geen probleem. Deze slanke Philips Hue Signe tafellamp kan zoals elke Philips Hue lamp 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten aan. Dus wie er ook wint, je muur en kamer krijgen vast en zeker de juiste kleur.

Maak speciale momenten en onvergetelijke wedstrijden nóg mooier met levendig licht. Waar je ook heen gaat. Want deze Philips Hue Go tafellamp is draagbaar, draadloos én heeft een ingebouwde oplaadbare batterij.

Met de Philips Hue Play licht je elke ruimte of plek op. Liggend, staand of hangend aan je muur of tv? Jij kiest. En hé, deze speelse lampen zitten per twee in een verpakking. Waarom? Voor dubbel zoveel plezier natuurlijk!

Klein en fijn, dat is de Philips Hue Bloom tafellamp. Een compacte accentlamp die de sfeer in je kamer naar een hoger niveau tilt. Steek de stekker in een stopcontact en je slimme tafellamp werkt direct. Instant gezelligheid.

Hue Signe
Hue Go
Hue Play
Hue Bloom

Ontdek alle mogelijkheden


Nog meer Philips Hue? Geen probleem! Ontdek hier het volledige aanbod om je huis en tuin slim, persoonlijk en sfeervol te verlichten.