17 juni 2021 | Philips Hue

Bingewatchen als een pro met de Philips Hue Sync Box

Het is snel donker, de laatste bladeren vallen stilaan van de bomen en de temperatuur neemt een duik… dat kan maar één ding betekenen: het bingewatch-seizoen is aangebroken! Geef dit najaar het bioscoopgehalte van je eigen woonkamer een flinke upgrade, met de lichteffecten van de Philips Hue Sync Box en de Gradient Lightstrip!

Bingewatchen

Cine-magisch ervaring

Je lievelingsserie in snel tempo verslinden of een nieuwe film bekijken, dat doe je het liefst in ideale kijkomstandigheden. Lekker onderuit gezakt in de sofa dus, met je favoriete snack binnen handbereik en vooral: met een visuele ervaring die van je woonkamer een echte bioscoopzaal maakt. Dankzij de nieuwe Philips Hue Play HDMI Sync Box wordt dat cine-magische effect werkelijkheid! De Sync Box synchroniseert je slimme lampen namelijk met wat er zich op je televisie afspeelt.

Kijken, luisteren of gamen

Een eenvoudige set-up met een Philips Hue Bridge (vereist en apart verkrijgbaar), de gratis Sync app en de Philips Hue White & Color Ambiance lampen, dat is alles wat je nodig hebt. Je kan tot vier HDMI-apparaten aansluiten op de Bridge, dus je hebt verschillende mogelijkheden om te kijken, luisteren en gamen met perfect gesynchroniseerd licht. De Sync Box dimt of versterkt je lampen en verandert ze van kleur op basis van de kleuren die op dat moment op het scherm te zien zijn. Dat levert een unieke mediabeleving op die intenser en realistischer is dan ooit tevoren. 
Bingewatchen
Bingewatchen

Van subtiel tot opvallend design

Om jouw thuisbioscoop compleet te maken, heeft Philips Hue heel wat slimme lampen in verschillende stijlen die compatibel zijn met de Sync Box. Maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren hebben deze lampen in petto om jou tijdens het tv-kijken te overdonderen. De Philips Hue Bloom, de Philips Hue Play lichtbalk en de draadloze Philips Hue Go zijn handige tafellampen die je overal kan plaatsen om subtiele accenten te leggen. De verticale Philips Hue Signe vloerlamp of tafellamp zijn dan weer perfect om een donkere hoek in de kamer helemaal op te fleuren met sfeervol weerkaatsend licht. Of wat dacht je van de Philips Hue Sana, een wandlamp die meteen opvalt met haar eigentijds design in zwart of wit?

Lightstrip voor nog meer effect

Nog leuker wordt het met de Philips Hue Play Gradient Lightstrip, een lichtsnoer om achter je televisie te plaatsen. Dankzij deze LED-strip, waarvoor de Hue Bridge en de Hue Sync Box vereist zijn, worden meerdere lichtkleuren tegelijk op de muur achter je tv geprojecteerd. Met een lengte van 55, 65 of 75 inch zorgt de synchroniserende Lightstrip voor een levendig lichteffect dat je tv-avond onvergetelijk maakt.
Bingewatchen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Philips Hue Sync Box en Gradient Lightstrip? Hier vind je alle details.