6 december 2021 | Binnenverlichting

Een gezellig kerstfeest met onze lampenfamilies

De feestdagen zijn hét moment voor gezellige verlichting. Cadeautjes openen onder een Bounce-opbouwspot, ‘Home Alone’ kijken met de Strap-lamp aan, de kalkoen in de spotlight zetten met een Manuela-hanglamp … Maak er een warm kerstfeest van met je favoriete lampenfamilie!

blog kerstfeer

Aperitieven met Bard

De succesnummers van het aperitief zijn de ovenhapjes, je nieuwe jurk en de eye-catching geometrische lampen uit de Bard-collectie. Er bestaan eindeloos veel combinaties van vormen en lijnen, waardoor je de modellen overal in huis een plaats kan geven. Dankzij de geïntegreerde ledlampen geniet je van je glaasje bubbels in helder warmwit licht. Van een duurzame drink gesproken!

Elegant feestmaal met Manuela

Als er iemand voor een geslaagd kerstmaal zorgt, dan wel Manuela. Nee, niet als keukenprinses, maar als stralende hanglamp boven de feesttafel. De hang- en tafellampen uit deze familie brengen instant elegantie in huis. Smokey glas of messing? Manuela-verlichting zorgt er hoe dan ook voor dat die kalkoen en kroketjes nóg beter smaken. Op Jezus!
blog kerstfeer
blog kerstfeer

Hip dansfeest met Cartesio

Kerstballen en cadeautjes zijn dit jaar niet de enige geometrische vormen in de woonkamer. De Cartesio-reeks in antiek brons sluit aan met haar robuuste vormen. De hang-, vloer-, tafel- en wandlampen passen perfect in een industrieel interieur én bij het dansfeest dat ongetwijfeld losbarst na het feestmaal. Mariah Carey op repeat alsjeblieft!

Pakjesavond met Bounce

Zouden er sokken, een cd of een nieuwe smartphone voor jou onder de boom liggen? Met de kantelbare opbouwspots van de Bounce-familie mis je geen moment van pakjesavond. Je kan kiezen uit een zwart of wit armatuur met tot wel zes gouden of zwarte spots. Ook de andere leden van de Bounce-familie, waaronder vloerlampen en tafellampen, zijn natuurlijk meer dan welkom op kerstavond. Nog een cadeautje?
blog kerstfeer
blog kerstfeer

Films kijken met Strap

Kom snel, ‘Home Alone’ gaat beginnen! Maak het extra gezellig onder je dekentje voor het haardvuur met de warme gloed van de Strap-collectie. Zilver, wit, bruin of zwart? De metalen lampenkappen vinden moeiteloos een plekje in jouw interieur. Gebruik ze als hanglamp, wandlamp, tafellamp of vloerlamp en voel je nooit meer ‘home alone’. “Keviiiiiiin!”

Family time met Stik

Het strakke design van de Stik-collectie geeft een vintage touch aan je interieur. Op kerstdag rustig wakker worden en uitgebreid ontbijten met het gezin wordt daardoor nog eens zo gezellig. Naast als plafondlamp, bestaat Stik ook als hanglamp, wandlamp, vloerlamp en tafellamp. Toevoegen aan je verlanglijstje; check! Op oudjaar worden toch opnieuw cadeautjes uitgedeeld hè?
blog kerstfeer

Maak je kerstfeest compleet met onze volledige collectie binnenverlichting.