3 augustus 2021 | Philips Hue

Een (licht)festival in eigen tuin

Het is zomer, dus zijn we met z’n allen helemaal in festivalsfeer. Zelfs zonder tickets kunnen we dit jaar gegarandeerd onze bloemenkransen, korte broeken en rubberlaarzen uit de kast halen. Hoe dat komt, vraag je? Door je eigen (licht)festival te organiseren in de tuin met slim gebruik van Philips Hue producten! Waar zijn die handjes?

Blog festival

Inkom/entrance/entrée

Geen wegwijzers, tickets of polsbandjes te bespeuren op jouw festival. Jij verwelkomt je gasten veel efficiënter én eleganter met stijlvolle tuinpalen die de weg leiden naar de inkom. Ook de wandlampen op de gevels of buitenmuren van je woning creëren meteen een feeërieke festivalsfeer. Het hoofdpodium van Tomorrowland is er niks bij! Wie staat er bij jou op de main stage vanavond: Lamp Bizkit of Justin Beamer?

Groot scherm, groot feest

Wie zelf geen muzikanten in de vriendenkring heeft, kan zijn favoriete festival herbeleven op groot scherm. Installeer een beamer, zet het scherm op een zichtbare plaats en zorg voor gemoedelijke achtergrondverlichting met de Philips Hue Go tafellamp. Die bedien je moeiteloos via het toestel zelf of met je smartphone. Dankzij de ingebouwde, oplaadbare batterijen gaan jullie tot de vroege uurtjes door. Hey ho, let’s Hue Go!
Blog festival
Blog festival

10 punten voor sfeer en gezelligheid

Naast de muziek bepaalt ook het decor hoe hot een festival is. Met Philips Hue light strips in de bomen en Philips Hue Lily prikspots op je bloemen gericht haalt jouw tuin het gemakkelijk tot in de Instagram stories van al jouw vrienden. #LightGoals! Heeft het festival een thema of dresscode zoals WECANDANCE? Gebruik dan je Philips Hue Bridge of bluetooth om de tinten van je lampen aan te passen aan de setting. Simply Red, Green Day of Black Sabbath? Er zijn gelukkig 16 miljoen kleuren om uit te kiezen.  

Food & drinks

Een zelfgemaakte pizza of smeuïge ribbetjes op de barbecue? Dat zijn dan drie bonnetjes alsjeblieft. De koks op jouw tuinfestival hoeven gelukkig geen tienduizenden mensen te bedienen en kunnen tussen het koken door zelfs rustig een pintje mee drinken. Via de Philips Hue app stellen ze namelijk simpelweg een timer in waardoor de lampen flikkeren of van kleur veranderen als het eten klaar is. Ook gewone buitenlampen maak je instant even slim door er een Philips Hue Gu10 spot of E27 lamp in te plaatsen. We want more, we want more!
Blog festival

Mist jouw line-up nog wat stralende artiesten? Bekijk dan ons volledige aanbod Philips Hue buitenverlichting.

Bekijk de collectie
Philips HUE
Philips HUE TUAR Wandlamp E27 1x9W Lichtgrijs
Philips HUE
Philips HUE LILY XL Prikspot LED 1x15W/1050lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE WELCOME Straler LED 2x15W/2300lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE LILY Prikspot LED 1x8W/600lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE LUCCA Wandlamp E27 1x9W Antraciet
Philips HUE
Philips HUE DISCOVER Straler LED 2x15W/2300lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE ATTRACT Wandlamp LED 1x8W/600lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE LILY Prikspots LED 3x8W/600lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE NYRO Tuinpaal LED 1x13,5W/1000lm Zwart