16 november 2021 | Binnenverlichting

Extra warme verlichting voor een extra knusse herfst

De bladeren vallen van de bomen, het wordt kouder en natter, en ook de donkerte slaat toe. We vertrekken naar het werk in het duister en komen er terug in thuis. Hoog tijd dus om het binnen lekker knus te maken met aangename sfeerverlichting. Hoe precies? Met de juiste lampen natuurlijk! Ontdek hier de gezelligste lampen uit onze nieuwe collectie.

blog herfstcollectie

Manuela in messing, da’s mmmmmmmm!

Met onze Manuela-collectie creëer je op subtiele en elegante wijze heel wat sfeer. De warme kleur van de lampenkap maakt het meteen een stuk gezelliger in huis. Geen fan van goudmessing? Geen erg, deze lampen zijn ook beschikbaar in smokey lichtgrijs.

Industrial vintage verlichting voor een trendy interieur

Mag het wat moderner? Dan zijn onze Stik-lampen misschien wel iets voor jou! Aan de muur of het plafond, op de tafel of de vloer, hangend of staand: deze collectie heeft het allemaal! Zorg voor die finishing touch in jouw vintage interieur met gezellige verlichting van Stik!
blog herfstcollectie
blog herfstcollectie

Met de charmes van Antonio kom je de herfst door

Speels, een warme uitstraling en een zuiderse naam … We hebben het niet over Antonio Banderas, maar over onze eigen Antonio, de sfeervolle verlichting met het gouden randje. Je kan kiezen tussen drie verschillende lampenkappen, dus voor elk wat wils.

Net dat tikje meer met Shell

Hou je van opvallende, gouden verlichting? Dan zijn onze Shell-hanglampen zeker iets voor jou! Het gouden messing zorgt voor de warme sfeer die je zoekt tijdens deze koude, donkere dagen. Shell is een elegante ledlamp met lange verstelbare kabels, tot wel 2 meter daardoor kan je ze eenvoudig installeren op hoge plaatsen.

blog herfstcollectie
blog herfstcollectie

Collage van eenvoud en uniciteit

Kom je liever tot rust omringd door pure eenvoud met een unieke twist? Ga dan voor onze Collage-wand- of plafondlampen. Geniet van echte gezelligheid door het indirecte warme licht van deze lampen. De Collage-collectie is beschikbaar in mat zwart of mat goud voor die extra gloed.

Kunstzinnigheid troef met het licht van Paracuru

Heb je kunst in huis die best wel wat extra in de kijker gezet mag worden tijdens dit donkere seizoen? Denk dan zeker eens aan onze Paracuru wandlampen: het strakke en moderne design passen bij eender welk meesterstuk in je woning. De geïntegreerde ledverlichting zorgt voor helder wit licht dat je kunstwerken perfect belicht en de kleuren extra in de verf zet.
blog herfstcollectie

blog herfstcollectie

De Domi-vloerlamp, je trouwe leespartner

Herfst betekent heerlijk knus in je zetel kruipen en dagenlang boeken verslinden. Nood aan wat extra sfeerverlichting voor je spannende verhaal? Ga dan voor de Domi-vloerlamp met moderne ledverlichting en beweegbare panelen voor up- of downlight. Makkelijk in te stellen en verschillende sferen om van te genieten. Heerlijk toch, zo’n leespartner!

Philips Hue, dat is warmte en kleur in slechts één swipe

Nood aan een lichtbron voor je nieuwe lamp, maar mag het wel wat meer zijn? Kies dan voor Philips Hue: een slimme lamp die je eenvoudig kan bedienen met je smartphone. Onmiddellijk die knusse, warme gloed in één swipe op je telefoon! Philips Hue vormt trouwens het perfecte gezelschap voor Manuela, Stik en Antonio.
blog herfstcollectie

Nog meer verlichtingsinspiratie nodig voor die koude herfstdagen? Bekijk dan zeker even onze nieuwe collectie!