16 juni 2021 | Buitenverlichting

Gezellige tuinverlichting voor na de lenteschoonmaak

Daar is de lente, daar is de zon! Hét moment om niet alleen je huis maar ook je tuin of terras onder handen te nemen. Met deze tips geef jij jouw plekje buiten een grondige lenteschoonmaak en laat je het stralen in de juiste verlichting.

Hue amarant

Huisje, tuintje, lichtje

Eindelijk, de zon lokt ons weer naar buiten! Wek jouw tuin of terras uit zijn winterslaap door het gras te maaien, nieuwe bloemen te planten en je mooie tulpen, narcissen en andere voorjaarsbloemen letterlijk in de spotlight te zetten met de Philips Hue Lily tuinspot of Philips Hue Amarant verstraler. Heb je een overdekt terras? Maak het dan extra gezellig met plafondlampen, opbouwspots of inbouwspots.
Met de opbouwspots van 
VanduoBranco of Cona ben jij helemaal klaar voor die zwoele lente!

Sfeervolle avonden

Functioneel licht is één ding, maar op een barbecue of tuinfeest mag ook decoratieve buitenverlichting niet ontbreken. Maak zelfs Pinterest jaloers op jouw tuin of terras met elegante tuinmeubelen, toffe kussens en gezellige draagbare tafellampenvloerlampen of ledstrips. Onion lampen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en kan je zowel ophangen als op de grond plaatsen. Perfect voor dat laatste spelletje yahtzee of monopoly! De verliezer doet de afwas!
Onion
Wand

Je gevel in de spotlight

Ook je voortuin lenteklaar maken? Wij zijn voor! Zet je net gepoetste ramen of geschilderde voordeur extra in de verf met wandlampen, zoals KandachuFold of Sharp. Vooral een ronde wandlamp geeft jouw woning een unieke uitstraling. Liever een vrolijk kleurtje op je voorgevel? Dan kan je jouw Philips Hue lampen verbinden met een Philips Hue Bridge en afstemmen op de gelegenheid. Zonnig geel op Pasen, de regenboogkleuren voor Pride month, de kleur van de liefde op jullie huwelijksverjaardag… Wie heeft het tofste huis in de straat? Hue do!

The only way is oprit

De hogedrukreiniger is opgeborgen, het onkruid gewied, dan rest alleen nog de installatie van tuinpalen om je oprit helemaal lenteproof te maken. Met verlichting op de oprit vinden jouw vrienden meteen de weg naar de voordeur of het poortje naar de tuin. Ook jouw net gewassen auto of bakfiets geniet dankbaar mee van deze sfeervolle paaltjes. Een klassiek designlekker strak, in hout of slimme verlichting; er is voor ieder wat wils. Oprit? Zeg maar toprit!
Hue oprit

Doe jouw tuin of terras een plezier met onze sfeervolle buitenverlichting.


Bekijk de collectie
Philips Philips PATIO Tuinpaal E27 1x Lichtgrijs
Philips Philips PATIO Tuinpaal E27 1x Lichtgrijs