17 januari 2022 | Binnenverlichting

Gezelligheid troef met de juiste verlichting

Het nieuwe jaar is weer in volle zwang, en dat wil zeggen: geen spoor meer van cadeautjes, kerstboom de deur uit en het kluwen aan lichtjes weer netjes opgeborgen in een kast op zolder. Maar wat dan met die plots kille sfeer in huis? Die jaag je gewoon weg met de juiste verlichting! Check alvast deze handige tips om je postkerstdip te bestrijden.

Warme verlichting tijdens koude winterdagen

Nood aan een extra portie sfeer nu de lente nog een verre droom is? Kies dan voor lampen met een warme lichtkleur. Tussen de 2200 K en 2700 K zit je goed voor een mooie goudgele gloed. Oké: de zon in huis was nóg beter geweest, maar ‘t is niettemin genieten!

Meer led biedt meer budget

De koudste dagen van het jaar zijn vaak ook de duurste. Naast cadeautjes voor Sinterklaas en Kerstmis geef je ook meer geld uit aan verwarming. Want gezelligheid, da’s een lekker warme huis. Wil je toch wat besparen? Ga dan voor sfeervolle ledlampen, ze verbruiken minder stroom en gaan langer mee dan andere verlichting. 

blog kerstboom buiten

Daa-haag kerstboom, hallo vloerlamp

Voelt je woonkamer wat leeg en kil aan zonder kerstboom? Niet getreurd: onze vloerlampen toveren zo een gezellige gloed in je interieur. Ben je van het ‘less is more’-type? Dan is de Bounce met haar eenvoudige design vast de beste keuze. Hou je van een subtiele blikvanger? Dan is deze Minimal vast iets voor jou. Of misschien ben je wel op zoek naar sfeervolle verlichting om een spannend boek bij te lezen? Dan stellen we je graag voor aan Regina of Domi

Subtiele charme aan tafel

Zo’n woud van glinsterende kerstlichtjes zijn geweldig voor de jaarlijkse kerstmagie, maar na een tijdje snak je naar wat subtielere gezelligheid. En die krijg je met de Neutra tafellamp, sfeervolle verlichting in een eenvoudige verpakking. Voel je meer voor geometrische vormen in je interieur? Dan is Bard helemaal jouw ding. Glossy is dan weer de diva van de groep: met haar marmeren charme brengt ze een klasse in elk interieur. En dan is er ook nog minimalisme met een hoek af: de Minimal tafellamp met haar strak en elegant design.
blog kerstboom buiten
blog kerstboom buiten

Kleur doet leven

Mis je toch de levendigheid van die gekleurde kerstlampjes? Dan koop je toch gewoon de slimme verlichting van Philips HueWiZ of Philips Smart LED. Met je smartphone tover je meteen bakken sfeer tevoorschijn in alle kleuren van de regenboog. Want met deze lampen beschik je over miljoenen kleuren en verschillende wittinten.

Benieuwd hoe we je interieur nog op andere manieren gezellig kunnen maken met de juiste binnenverlichting?