1 juli 2021 | Philips Hue

Jouw staycation 4x uitgelicht

Deze zomer heb je geen garantie op een buitenlandse reis. Gelukkig is vakantie in eigen huis momenteel erg trendy. Met de juiste lichtscènes van Philips Hue waan je je bovendien in één swipe onder de Mexicaanse zon. Hieronder vier tips voor een next level staycation.

#1 Cocooning in Sofakije

Is je vlucht naar Cancún geannuleerd? Gelukkig kun je nog altijd naar Sofakije, dé plek bij uitstek om je batterijen op te laden met een leesboek. Nestel je in de zetel en swipe voor het juiste licht even naar de lichtfunctie ‘lezen’ in de Hue app.
Word je vergezeld door partner, kids of roommate? Dan zijn gezelschapsspelletjes en bingewatching de topfavorieten onder de activiteiten. Geniet ondertussen van een warme zonsondergang, dankzij de Philips Hue Gradient Lightstrip in de oranje stand rond je venster of achter de televisie.

#2 Dineren in Bogotafel

Ben jij een fan van culinaire vakanties? Schuif je voeten onder je eigen eettafel en boots de romantische sfeer van een Italiaanse pizzeria na, dankzij de Philips Hue Flourish hanglamp of Philips Hue Amaze hanglamp in ‘Ontspannen’ modus. Wil je met het gezin dineren in Disneyland, dan kleur je de ruimte in één swipe lichtroze via de Philips Hue app.

#3 Bubble party in Tuinzania

Gaat het vriend(inn)enweekendje naar Dublin niet door, dan gaan jullie gewoon lekker bubbelen in de tuin. Zo maak je een picknick bij valavond extra gezellig met het subtiel licht van de draadloze en oplaadbare Philips Hue Go tafellamp. Verhuist jullie brunch de volgende ochtend naar de veranda omwille van een onverwachte regenbui? Die zijn jullie snel vergeten met de Philips Hue Flourish tafellamp in lichtscène ‘Lentebloesem’, ‘Zondagochtend’ of ‘Robijngloed’.

#4 Buurtfeest op Balkonia

Heb je geen tuin om in te kamperen, maar wel een prachtig terras of balkon? Boots dan een balkonproof kampvuur na met de Philips Hue Go tafellamp die geel en oranje schijnt. Zo kruip je eens onder de wol zonder die typische kampvuurgeur in je haren.
Met Philips Hue verlichting creëer je op elk moment de juiste vakantiesfeer via de lichtscènes van Philips Hue. Verruim je horizon in onze webshop.