2 december 2020 | Binnenverlichting

Maak er een magische kerst van

De eerste deurtjes van de adventskalender zijn al open. Tijd dus om jouw woning helemaal Kerstmis-proof te maken. Hoe? Met een wel versierde kerstboom, Mariah Carey op repeat en de juiste verlichting. Jingle all the way!
Kerst

Slimme kerstboom

Oh dennenboom, oh dennenboom, wat zijn uw lichtjes wonderschoon. Een goed verlichte kerstboom is in december het middelpunt van zowat elk huishouden. Bespaar jezelf het ellendige kruipwerk naar het stopcontact en kies voor de slimme stekker van Philips Hue. Jij steekt voortaan knus vanuit de zetel of je bed alle lichtjes aan. Handig!

Een kleurrijke kerst

Al die leuke cadeautjes en gezellige momenten verdienen het in de spotlight te staan. De Philips Hue Bloom is daar perfect voor! Breng een streepje groen, rood of een van de zestien miljoen andere kleuren in huis met de Philips Hue Go of Philips Hue Lightstrips. Een witte Kerstmis? Jij droomt van een kleurrijker exemplaar!
Kerst

Kerst

Aan tafel!

Kalkoen, kroketjes en een Philips Hue hanglamp, meer heb je niet nodig voor een geslaagd kerstdiner. Met je smartphone creëer jij de juiste sfeer en pas je zelfs het kleurenpalet aan. Ook met een Philips Hue plafondlamp of Philips Hue opbouwspots laat jij elk tafelmoment baden in de gepaste hoeveelheid licht. Liever een eyecatcher als de TortonaSalerno of Imperia hanglamp boven de eettafel? Kan ook! Psst, vergeet de bijhorende Philips Hue lampen niet apart aan te kopen. Smakelijk!

Sfeervolle buitenverlichting

Verwelkom jouw knuffelcontact in stijl met Philips Hue buitenverlichting. Een toffe wandlamp toont je gevel op z’n best, terwijl je met tuinpalen de weg naar de voordeur verlicht. De mooiste accenten aan je huis zet je nog eens extra in het licht met tuinspots. Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen!
Kerst

Doe jezelf een magische kerst cadeau met alle producten van Philips Hue.