12 oktober 2021 | Philips Hue

Maak het gezellig met slimme binnenverlichting

Nu de zomer officieel het land heeft verlaten, kruipen we weer ons warme huis in voor thuiswerk, Netflix-marathons, spelletjesavonden en nog zoveel meer. En daar hoort natuurlijk sfeerverlichting bij! Hoe verlichting kiezen? Daar geven we je in deze blog een slim antwoord op.

Blog indoor actie

Working from home

We mogen weer naar kantoor, maar toch werken de meesten van ons ook nog veel thuis. Heb jij al geïnvesteerd in een ergonomische bureaustoel, een standing desk of speciale attributen voor je laptop? Dan mag ook slimme verlichting niet ontbreken. Wie zijn werkplaats aan de eettafel heeft, kiest best voor een Philips Hue hanglamp. Stel in dat die overdag koudwit licht schijnt en wanneer het eten op tafel komt warmwit licht. Of benut de voorgeprogrammeerde lichtrecepten en laat je op je wenken bedienen. Je werkt tenslotte al hard genoeg!

Met Ryan Gosling in de zetel

Chips op tafel, beentjes in de lucht en een dekentje erbij. Jij bent helemaal klaar voor een Netflix-marathon! Met een kaarsje links en rechts en de juiste accentverlichting wordt je salon nog sfeervoller. Plaats een tafellamp naast je televisie of op de kast en kies uit 16 miljoen kleuren voor een cosy touch. Roept de natuur? Dan wandel je vlotjes de gang door dankzij onze inbouwspots en wandlampen. Eenmaal aangekomen in het kleinste kamertje doet een slimme plafondlamp de rest. Ssst, nu even dimmen, want de film gaat beginnen!

Blog indoor actie
Blog indoor actie

Monopoly, Risk of hartenjagen?

Let the games begin! Spelletjesavonden zijn voor sfeer, lekkere hapjes, toffe muziek en om een klein beetje te pronken met je huis. Daarbij komen opbouwspots als geen ander van pas. Met de Philips Hue opbouwspot bijvoorbeeld zet je dat nieuwe schilderij of die designzetel letterlijk in de spotlight. Met de Philips Hue Motion Sensor sla je jouw vrienden al helemaal met verstomming. Niet mis, zo’n slimme lampen die je met beweging activeert. Ongeluk in het spel? Geluk met je Philips Hue binnenverlichting!

Badkamer wordt wellness

Laat het bad maar vollopen en leg je favoriete verzorgingsproducten klaar; jij bent toe aan wat me-time. Met slimme verlichting vorm jij je badkamer in geen tijd om tot een heuse wellness. Kies je vandaag voor roze, groen of geel sfeerlicht? U vraagt, de Philips Hue lampen draaien. Ook met opbouwspots maak je je badmoment extra gezellig. Nu alleen nog een rekje voor je iPad of glas prosecco, een gezichtsmasker op en genieten maar!

Blog indoor actie

ACTIE: gratis Philips Hue Bridge of motion sensor

Psst, van 4 tot 31 oktober ontvang je bij aankoop van minstens € 200 aan Philips Hue-producten een Hue Bridge of Motion Sensor cadeau! Met de Bridge ontgrendel je alle slimme functies, zoals automatiseringen en timers. En dat voor ruim 50 lampen binnen en buiten. Heb je al een Bridge? Dan krijg je de slimme bewegingssensor in de plaats. Hiep hiep hoera voor nooit meer schakelaars bedienen!
Van deze actie profiteren?