16 juni 2021 | Binnenverlichting

Maak je woning virusvrij met UV-C verlichting

Desinfecteren met uv-c licht


Het is belangrijker dan ooit om oppervlaktes en de toestellen in je woning goed te ontsmetten. Niet enkel Covid-19, maar ook andere bacteriën en virussen krijgen heel wat minder kans met de uv-c-verlichting van Philips in huis. Daarmee desinfecteer je vlotjes en veilig de lucht, oppervlaktes en voorwerpen om je heen. Hiep hiep hygiëne!

Wat is uv-c-verlichting?

Uv-c-verlichting wordt al veertig jaar lang gebruikt om virussen en bacteriën te inactiveren of neutraliseren in ziekenhuizen en bij overheidsdiensten. Waarom zou jij dus nog achterblijven in 2021? De Philips uv-c-desinfectielampen stellen jouw gezondheid voorop en zijn speciaal ontworpen om het desinfecteren veilig te laten verlopen. De inactiverende uv-c-lampen zijn enkel geschikt voor de lucht, oppervlaktes en voorwerpen. Jezelf reinigen doe je nog steeds het best met ontsmettende handgels, door regelmatig je handen te wassen of met een simpele douche.
In een podcast met Signify haalde Marc van Ranst aan dat uv-c verlichting een bijdrage kan zijn om virussen en bacteriën, zoals COVID-19, onschadelijk te maken. Met uv-c licht los je al een groot deel van het probleem op.

UVC

Philips UV-C luchtdesinfectie toestel

Heb je bezoek in huis en wil je tegelijkertijd lucht reinigen tegen virussen? Nooit eerder was het zo eenvoudig om de lucht in jouw woning te desinfecteren. Het Philips UV-C-desinfectie apparaat deactiveert meer dan 99% van virussen en bacteriën in de lucht in slechts een paar uur tijd. Het heeft een compact design, is draagbaar en stijlvol voor elke plek in jouw huis met een toegankelijk bedieningspaneel. Je kan het toestel tegelijkertijd gebruiken als er andere mensen of huisdieren in de ruimte zijn. Het apparaat beschikt over een speciaal structuur dat geen UV-C licht doorlaat.

Koop nu

Philips desinfecterende tafellamp

In enkele minuten thuis virussen inactiveren en ruimtes desinfecteren? De Philips desinfecterende tafellamp doet dat voor jou! Aan de hand van een ingebouwde timer stel je in na hoelang de vergrendelingsfase automatisch wordt geactiveerd, gaande van 15 minuten in de badkamer tot 40 minuten in de woonkamer, afhankelijk van de grootte van de ruimte. 

De stembediening geeft een waarschuwing zodra je de lamp aanzet, zodat iedereen zeker op tijd de ruimte verlaat. Houd minimaal 5 meter afstand tussen planten en het toestel of zet je planten even in een andere kamer. 

Komt er toch iemand binnen? Dan detecteert de veiligheidssensor dat en gaat de lamp onmiddellijk uit. Mooi meegenomen: de tafellamp is erg gebruiksvriendelijk en ziet er dankzij de aluminium en stalen accenten stijlvol uit. Desinfectie! Perfectie!

Koop nu

UVC
UVC

Philips desinfecterende box

Ook de voorwerpen en toestellen in je huis houd je natuurlijk graag virusvrij. Stop daarom je smartphone, tablet, sleutels, tandenborstel en het speelgoed van de kinderen op tijd en stond in de Philips Desinfecterende box. 

Die inactiveert virussen en bacteriën met de disinfectie functie, houdt voorwerpen ontsmet met de storage functie, verwijdert vocht met de doog functie en combineert desinfectie en drogen met de disinfectie + droog functie. Ideaal na een accidentje met je smartphone! Ook de Philips Desinfecterende box werkt met een timer en valt meteen uit bij beweging. Safe and sound dus!

Koop nu

Philips desinfecterende mini-box

Nieuw bij Philips UV-C verlichting is de mini-box: een handige oplossing om kleine voorwepren te desinfecteren die je dagelijks gebruikt, zoals je gsm, portemonnee, zonnebril en sleutels. In slechts paar minuten desactiveert de mini box virussen en bacteriën. 

Je kan de mini-box overal mee naar toe nemen. Dankzij de usb-kabel sluit je de mini-box heel eenvoudig aan in je auto, aan je pc of in een stopcontact.

Koop nu
UVC

UVC
UVC
UVC