16 juni 2021 | Trends

Meer bling in huis? Tips voor de mooiste gouden verlichting

Helemaal terug van nooit weggeweest: goud. Oké: we bedoelen niet het 24 karaats zuivere edelmetaal, maar wél de kleur. Anno 2021 duiken goudtinten weer overal op in interieurs - van tijdloze artdecolampen tot wanddecoraties met heuse blingbling. Of je nu houdt van modern, klassiek of industrieel: feit is dat goud in elke ruimte past, en dat het elke stijl net dat tikje hoger tilt. En verlichting kan daartoe bijdragen. Lees hier hoe je op subtiele wijze meer gouden details in je interieur kunt verwerken.
Bounce

Opbouwspots met goudtinten

Alvast één geweldige manier om je kamers zo’n gouden randje te bezorgen, zijn de opbouwspots van Bounce - splinternieuw in ons assortiment. Opbouwspots zijn sowieso ideaal om je ruimtes subtiel te veranderen. Een lichteffect hier, een extra lichtaccent ginder, of wat extra aandacht voor een knap detail elders: het kan allemaal, zeker met kantelbare spots. Je kan hier kiezen uit een zwart of wit armatuur met tot wel 6 gouden spots.

Bounce heeft natuurlijk veel meer in petto dan opbouwspots alleen. Hun collectie bestaat uit meer dan 30 varianten, waaronder vloerlampen en tafellampen. Kortom: voldoende keuze voor je hele woning!

Ontdek hier

Gouden eyecatchers

Minimal

Minimal

Een blikvanger die toch niet om aandacht schreeuwt? Dat is de Minimal vloer- en tafellamp: ze verspreidt indirect sfeervol en comfortabel licht en voegt een bloedmooie golden touch aan je interieur toe.

Ontdek hier

Bard

De Bard-collectie staat voor strakke geometrische vormen: het is pure moderne eenvoud. Er zijn lampen voor het plafond, voor op tafel en voor aan de muur: je kiest zelf waar je dat subtiele goudaccent wil uitspelen. De lampen verspreiden helder warmwit licht dat voor een aangename sfeer zorgt.

Ontdek hier
Bard

Moderne romantiek met een gouden randje

Cera

Cera

Bakken charme, tonnen stijl en een vleugje moderne romantiek: ziedaar de troeven van de Cera-lampen. Zowel de hanglamp, de vloerlamp als de tafellamp is verkrijgbaar in goudkleur. De Cera-collectie wordt zonder E27-lichtbron geleverd, maar ze is perfect te combineren met een Philips Hue-lamp: dimmen of verhelderen met je smartphone of tablet terwijl je in je fauteuil ligt te mijmeren, het kan!

Ontdek hier

Grant

Subtieler dan in de Grant-collectie wordt het niet: een ronde bol in smokey glas met een houder in goudtint bovenop - een hanglamp om bij weg te dromen. Deze lampen zijn eveneens goed te combineren met een E27-bulb van Philips Hue.

Ontdek hier
Grant
Galloway

Galloway

De Galloway-hanglamp en -tafellamp schittert door zijn eenvoud, die enkel wordt doorbroken door fijne decoratieve details. De cilinder is gemaakt van zwart gelakt metaal, de goudkleurige messing details maken het geheel helemaal af.

Ontdek hier