17 juni 2021 | Philips Hue

Met Philips Hue accessoires haal je alles uit je slimme verlichting

Geef je slimme verlichting nóg meer glans, met de accessoires van Philips Hue! Breid heel eenvoudig de mogelijkheden van je smart home uit met de vernieuwde Dimmer Switch, handige binnen- en buitensensoren of de Smart Plug die ook gewone lampen toevoegt aan je Hue netwerk. Zo slim kan slimme verlichting zijn!
Hue accessoires

De vernieuwde Dimmer Switch

Mag het wat meer zijn? Verleg de grenzen van je verlichting door accessoires aan je Philips Hue netwerk toe te voegen, zoals de nieuwe Philips Hue Dimmer Switch. Met zijn aangepaste design past de slimme dimmer nu nog eleganter in je interieur. En zijn functies? Die zijn er nog steeds op gericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. De draadloze dimmer is magnetisch, dus heel makkelijk zonder muurplaatje op een magnetisch oppervlak te bevestigen. Hij geeft je de kans om tot wel tien lampen afzonderlijk te versterken of te dimmen. Pas de verlichting in huis aan je activiteit aan met een van de voorgeprogrammeerde lichtrecepten: Lezen, Ontspannen, Energie of Concentreren.

Personaliseren en perfectioneren met de Hue Bridge

Met de Philips Hue Bridge kun je nog een stapje verder gaan en de verlichting in je woning tot in het kleinste detail personaliseren. De Bridge is het kloppende hart van je persoonlijke verlichtingssysteem, waarmee je onder andere zelf lichtscènes, timers en routines creëert. Je kunt dankzij de geofencing functie zelfs het licht laten aan- of uitgaan op basis van de locatie van je smartphone. Zo brandt op elke moment van de dag het perfecte licht in elke hoek van je woning, helemaal zoals jij het zelf hebt ingesteld. De bediening is trouwens kinderspel dankzij de stembediening via Alexa, Google Assistant of Apple HomeKit, of met de Philips Hue app. Zelfs vanop afstand! 
Hue accessoires
Hue accessoires

Slimme sensoren voor binnen en buiten

De accessoires die je dankzij de Philips Hue Bridge aan je verlichtingssysteem kunt linken, zijn niet op twee handen te tellen. Maar liefst twaalf verschillende producten kan de Bridge koppelen! Zo is er de Philips Hue Motion Sensor, een draadloze bewegingssensor die je op eender welke plek in huis kan aanbrengen. Het toestel detecteert beweging maar ook daglicht, en weet dus perfect wanneer er niet voldoende daglicht aanwezig is en de verlichting dus aan mag bij beweging.
Ook de Philips Hue buitensensor, die bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden, werkt op deze manier. Voor beide sensoren bepaal je met de app zelf welke lampen moeten aangaan, en met welke sterkte.

Maak ook je gewone verlichting slim

En wat doe je dan met de gewone verlichting in huis? Die voeg je gewoon mee toe aan je Hue netwerk, dankzij de Philips Hue Smart Plug. Deze onopvallende, compacte stekker maakt immers van elke traditionele lamp een slimme lamp. De bediening kan heel eenvoudig via Bluetooth, zonder dat een Hue Bridge noodzakelijk is. Maar als je de Smart Plug toch aan een Bridge koppelt, liggen er nog meer slimme toepassingen voor het grijpen.
Hue accessoires

Wil je graag meer weten over de verschillende accessoires van Philips Hue? Lees dan zeker verder op onze Accessoires pagina.