6 augustus 2021 | WiZ slimme verlichting

Onze nieuwe collectie WiZ-opbouwspots en -plafondlampen is er!

Heb jij al slimme verlichting van WiZ in huis? Dan wil je zeker ook de nieuwe opbouwspots en plafondlampen van het merk ontdekken. Wij stellen de producten aan je voor, dan ben je straks een nog grotere verlichtings-WiZard!

Een woordje over WiZ

WiZ is de nieuwste generatie slimme verlichting. Lampen vanop afstand aan of uit knippen of gewoon wat dimmen? Je doet het simpelweg met je smartphone, via je bestaande wifinetwerk. Extra installatie is niet nodig. WiZ bood al een uitgebreide collectie aan accessoires en lampen met verschillende fittingen en vormen, en nu breidt het zijn aanbod verder uit met opbouwspots en plafondlampen.

Blog WiZ

Opbouwspots: perfect voor elke gelegenheid

Zoals de naam al aangeeft, zitten opbouwspots niet in je plafond maar steken ze eruit. Het is een makkelijke oplossing wanneer je geen zin hebt om gaten te boren. De spots van WiZ hebben een modern design en zijn verkrijgbaar in een witte en een zwarte variant met één, twee of drie lichtpunten. Je hebt de keuze uit een model met alle soorten zachte tot warme wittinten, of eentje dat ook fellere kleurtjes uitstraalt. Ideaal om wat extra sfeer te creëren voor je housewarming of verjaardagsfeestje! En je kan ze zo richten dat je boekenkast, salontafel of drankenkast optimaal belicht wordt. Wat zet jij het liefst in de spotlights?

Bekijk al de WiZ opbouwspots

Plafondlampen: minimalistisch maar sfeervol

Ruimte inleveren voor je verlichting? Niet met een plafondlamp van WiZ. De modellen blijven met hun ultradunne armatuur zeer dicht bij het plafond en nemen amper plek in. Een minimalistisch design, perfect voor een strak interieur. Ondanks hun sobere uitstraling verlichten de plafondlampen eenvoudig de hele ruimte. Dat doen ze in alle tinten koel- en warmwit licht en circadiaanse ritmes die natuurlijk zonlicht doorheen de dag nabootsen. En aangezien de plafondlampen zelf minder opvallend zijn, kun je gerust uitpakken met de rest van je inrichting. De verlichting doet je mooi aangeklede ruimtes vervolgens baden in een sfeervolle gloed.

Bekijk al de WiZ plafondlampen
Blog WiZ

Welke lampen staan het best in jouw interieur?


Bekijk de collectie