14 juni 2021 | Philips Hue

Philips Hue buitenverlichting op laagspanning: feeërieke tuin in een handomdraai

Ook na zonsondergang lekker lang genieten van je tuin? Een drankje, wat keuvelen of lezen bij … kaarslicht? Neen, dat kan gemakkelijker én veiliger. Met de stemmige  Philips Hue buitenverlichting maak je van je tuin een feeëriek paradijs. Geen professional nodig: deze outdoor verlichting op laagspanning installeer je in 1-2-3 zelf. Hoe? Dat lees je hier.

Laagspanning: eenvoudig en veilig

Wil je buitenverlichting installeren? Prima plan. Maar welk verlichtingssysteem kies je? Verlichting op laagspanning of netspanning hebben beiden hun voordelen, maar voor netspanning (230V) moet je wel een professional inschakelen. Die legt een grondkabel met aardscherm minimaal 60 cm onder de grond aan en plaatst een veilig stopcontact aan je buitengevel.

Buitenverlichting op laagspanning is met zijn 12 volt veel veiliger - zeker als je kinderen en huisdieren hebt. De Philips Hue wandlampen, tuinspots en tuinpalen installeer je eenvoudig en in een handomdraai zelf: geen voorkennis of beschermkleding nodig. De sterke laagspanningskabels sluit je gewoon aan op een stopcontact. Zo breidt jij je Philips Hue buitenverlichtingssysteem super gemakkelijk uit.

Philips Hue laagspanning


Eerst de Philips Hue Bridge

De eerste vereiste voor een gezellige verlichte tuin? Dat is de Philips Hue Bridge, het hart van je slimme Philips Hue verlichtingssysteem. Hoe die werkt? Je plaatst het toestel op een centrale plek in je huis, verbindt het met je wifi-router en koppelt er - via de gratis Philips Hue app - tot wel 50 lampen aan. Met die app bedien je al je lampen in en om je huis, ook als je niet thuis bent. Slim én simpel, dus.
Heb je al een Philips Hue Bridge voor je Philips Hue binnenverlichting en installeer je voor het eerst de Philips Hue tuinlampen? Zorg dan ook voor een Philips Hue buitenvoeding van 40W of van 100W. Ook die zijn gebaseerd op laagspanning, dus veilig te gebruiken en gemakkelijk te koppelen via het stopcontact.  
.  

Tot diep in je tuin slim verlicht

Een diepe tuin of je voor- én achtertuin belichten? Geen probleem. Het Philips Hue outdoor verlichtingssysteem is niet alleen veilig, het heeft ook een groot bereik. Elk van je Philips Hue slimme lampen stuurt immers signalen uit naar de andere, waardoor er één groot netwerk ontstaat. En je bedient ze allemaal eenvoudig met je smartphone - ook de lampen die ver van je Philips Hue Bridge staan. Wél is het belangrijk dat je de eerste buitenlamp op maximum 10 meter bij de Philips Hue Bridge of een andere Philips Hue binnenlamp plaatst. Daarna kun je gemakkelijk 20 meter tussen elke Philips Hue outdoor lamp laten. Maar: hoe kleiner de afstand, hoe beter.
Hue Calla


Precies wat je tuin nodig heeft

Een mooi plekje oplichten of je volledige tuin in het licht doen baden? Alles kan. Binnen de Philips Hue verlichting op laagspanning heb je volop de keuze uit buitenarmaturen en ze zijn allemaal super bestand tegen vocht en stof.

Hue Lily
Calla
Hue Impress
Philips Hue tuinspots. Creëer mooie lichtaccenten in je tuin: bevestig deze knappe tuinspots aan de muur of je terrasoverkapping, of spies ze in de grond. Philips Hue tuinpalen & sokkels. Ook de knappe Philips Hue CALLA of IMPRESS -reeks werkt op laagspanning: je plaatst de designlampen waar je maar wil - in je tuin of langs je oprit. Philips Hue Impress White and Color Ambiance wandlamp. Lekker lang natafelen op je tuinterras? Deze slimme tuinwandlamp licht je graag bij. Hang hem waar je maar wil: je hebt alleen een stopcontact nodig. 
Hue AmarantHue Lightstrip">Hue
Philips Hue Amarant verstraler. Je tuin gelijkmatig bijlichten, of je bloemenperk in de kijker zetten? De langwerpige Philips Hue Amarant verstraler plaats je op de grond of je hangt hem hoog op voor een feeëriek effect. Philips Hue Lightstrip outdoor. Een kronkelend tuinpad verlichten of met lichtslingers de festivalsfeer in je tuin halen? De flexibele Philips Hue Lightstrips vorm, buig of hang je naar je zin.Alles is mogelijk met Philips Hue buitenverlichting op laagspanning!


Jij bepaalt de sfeer dankzij slimme bediening

De ideale tuinverlichting? De ene wil ze sober, de ander wil veel kleur en sfeer. Zelfs al ben je huisgenoten, dan nog krijgt ieder zijn zin. Met de White and Color Ambiance technologie van Philips Hue stel jij je verlichting vlot naar je stemming in - gewoon via je smartphone. Je hebt de keuze uit wel 16 miljoen kleuren en 50 000 wittinten. En dankzij de draadloze verbinding knip jij het licht ook aan of uit, waar je ook bent. Of je stelt de handige timers in de Philips Hue app zo in, dat de lampen automatisch aangaan wanneer jij dat wil. Zo handig en eenvoudig kan buitenverlichting zijn.

Zin in lange zwoele tuinavonden? Steek je licht op bij Light Gallery: je vindt er het volledige aanbod van Philips Hue buitenverlichting op laagspanning.
Bekijk de collectie
Philips HUE
Philips Hue outdoor low voltage kabel 2,5m+T connector Zwart
Philips HUE
Philips HUE LILY XL Prikspot LED 1x15W/1050lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE LILY Prikspot LED 1x8W/600lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE kabel low voltage 2,5m zwart
Philips HUE
Philips HUE LILY Prikspots LED 3x8W/600lm Zwart