16 juni 2021 | Philips Hue

Tover je zomertuin vol sfeervol licht

Waarom Philips Hue-buitenverlichting installeren?

Niks heerlijker dan een lenteavond doorbrengen in de tuin, met een boek of een drankje of gewoon om wat te praten. En met de juiste verlichting, voor dat tikkeltje extra. En daarmee bedoelen we geen tuinfakkels of kaarslicht, maar slimme en veilige verlichting. Met het Philips Hue-assortiment breng je je voor- en achtertuin pas echt tot leven. Door de kleur en intensiteit van het licht aan te passen aan de gelegenheid, schep je de juiste sfeer en profiteer je volop van elk moment buiten.
Resonate
Calla
Discover
Philips Hue Resonate-wandlampen. Met de driehoekige lichteffecten van deze wandlamp schilder je een streepje elegantie op al je buitenmuren - in 16 miljoen kleuren én het hele witspectrum. Philips Hue Calla-tuinpaal. Planten en paden verlichten als in een gezellig sprookjespark? Dat doe je met deze sokkellamp die je vlot in de grond spiest. Philips Hue Discover Straler. Gedaan met lezen of keuvelen in het halfdonker: met deze straler zorg je voor de perfecte lichtsterkte, of je doet je tuin in sfeervolle kleuren baden.
FuzoLilyAppear
Philips Hue Fuzo Wandlamp. Tover de mooiste lichtaccenten op je muur met deze simpel te installeren wandlamp. Philips Hue Lily Tuinspies. Een tuinfeestje? Je marineert je gasten meteen in de juiste sfeer met deze driedelige set van veelzijdige spots. Je kunt ze aan de muur of het plafond bevestigen of - nog simpeler - gewoon in de grond spiesen. Philips Hue Appear wandlamp. Zet je gevel in de kijker met subtiel, maar zeer krachtig licht met stralen die zowel omhoog als omlaag zijn gericht. Kies uit 16 miljoen kleuren of 50.000 wittinten.
Bekijk de collectie
Philips HUE
Philips HUE LILY XL Prikspot LED 1x15W/1050lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE LILY Prikspot LED 1x8W/600lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE DISCOVER Straler LED 2x15W/2300lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE ATTRACT Wandlamp LED 1x8W/600lm Zwart
Philips HUE
Philips HUE LILY Prikspots LED 3x8W/600lm Zwart