17 juni 2021 | Trends

Trend van het moment: glazen lampen

Wij hebben geen glazen bol nodig om te voorspellen dat de glazen lamp een trend wordt in 2021. Glas in je interieur zorgt niet alleen voor sfeer, maar ook voor meer ruimtegevoel. Ga jij voor helder glas, melkglas, rookglas of een dimbare bollamp van Philips Hue of Wiz? Het glas is altijd halfvol met glazen verlichting!
trend glas

Hang(lamp) naar meer ruimte

Een glazen hanglamp zoals de Fiona hanglamp is een dankbare toevoeging aan elke kleine kamer. Doordat ze doorzichtig is, creëert ze namelijk de optische illusie van meer ruimte. Afhankelijk van jouw stijl kan je kiezen tussen elegant rookglas en chic helder glas. Wist je trouwens dat een transparante lamp zoals de Sintesi hanglamp en de MAIA hanglamp ook nog eens zorgt voor een mooi lichteffect? Daar heffen wij het glas op!

Whatever floats your globe

Ben jij op zoek naar een ware eyecatcher in de eetkamer of het salon? De Floating Globe heeft een uniek design met een lichtgevende ring, waardoor het lijkt alsof de lamp zweeft. De lamp met E27-fitting bestaat in helder glas en rookglas en twee verschillende maten. Dankzij het warme witte licht en de dimfunctie, zorgt de Floating Globe voor instant gezelligheid voor een op-en-top magische avond. Wingardium leviosa!
trend glas
trend glas

Nog een glaasje? Doe maar een bolleke!

Wie op zoek is naar een speelse toets voor zijn of haar interieur, haalt best een bollamp in huis. Bollampen in melkglas zien er erg tof en jeugdig uit en misstaan dus niet in een kinder- of tienerkamer. Bolvormige hanglampen in smokey of rookglas geven dan weer een warm en stoer effect aan je mancave of slaapkamer. Je kan de verschillende soorten glazen verlichting ook onderling combineren of afwisselen tussen helder en rookglas om je interieur letterlijk en figuurlijk in een ander licht te zien.

Slim omgaan met glas

Wil jij jouw verlichting in glas met je smartphone bedienen? Dan kies je het best voor losse bollampen van Philips Hue of WiZ. Die kan je bijvoorbeeld combineren met de hanglampen Wire en Spider. Hun simpele armatuur doen de bollampen nog meer stralen en geven jouw interieur een moderne toets. Jij tovert jouw tafel met een druk op je smartphone om van co-work space voor het hele gezin tot privérestaurant voor jullie tweetjes. Wij zijn er alvast bol van!
trend glas

Welke glazen verlichting straalt er binnenkort in jouw eetkamer of salon? Laat je inspireren door onze collectie hieronder.

Bekijk de collectie
WiZ
WiZ E27 50W 640lm 2000K Edison Gouden coating
Light Gallery
FLOATING E27 8W 400lm 2200K Globe Transparant
WiZ
WiZ E27 50W 640lm 2000K Globe Gouden coating
WiZ
WiZ E27 50W 640lm 2000K Edison Gouden coating
Light Gallery
FLOATING E27 8W 260lm 2200K Globe Gefumeerde coating
WiZ
WiZ E27 25W 390lm 2000K Lamp Gouden coating
WiZ
WiZ E27 50W 640lm 2000K Globe Gouden coating
WiZ
WiZ E14 25W 370lm 2000K Kaars Gouden coating
Light Gallery
FLOATING E27 8W 350lm 2200K Globe Transparant
Light Gallery
FLOATING E27 W 200lm 2200K Globe Gefumeerde coating