16 augustus 2021 | Trends

Trend van het moment: terrazzo, fantastico

Een vleugje kleur laat elke ruimte tot leven komen en laat ons eerlijk zijn, het maakt alles gewoon een stuk vrolijker. Dat geldt ook voor de populaire terrazzo-trend! Terrazzo, ook wel gekend onder de naam granito, is een samenstelling van natuursteenkorrels zoals graniet- en marmer met kleine stukjes glas, kunststof en parelmoer. Het geweldige aan terrazzo is dat het steeds anders is, maar altijd kleurrijk en erg stevig. Het is een mooi alternatief voor marmer wat het perfect maakt voor vloeren en keukenbladen, in badkamers, woonkamers, meubels en zelfs in decoratieve accessoires.

 
Bij Light Gallery weten we dat het kleurrijke en aanwezige patroon van terrazzo niet altijd eenvoudig is om te combineren met andere decoratieve elementen. Daarom zetten we graag enkele lampen in de kijker die niet alleen perfect passen bij jouw prachtige terrazzo, maar het ook helemaal tot zijn recht laat komen.
Terrazzo 1

Grant golden globe


Grand of schitterend, de perfecte beschrijving voor terrazzo in combinatie met onze Grant verlichting. Wat past er beter bij het levendige patroon van jouw granito dan smokey bolvormige lampen met gouden afwerking! Je kan kiezen tussen een verlichtingsprofiel met 1 of 3 lichtpunten. Toch liever een tikje subtieler dan het opvallende goud? Geen probleem, onze Grant-lampen zijn ook verkrijgbaar in een rustige zwarte tint. Zo stelen de vrolijke kleuren van jouw terrazzo nog meer de show!

In the spotlights: wit met een gouden toets

Wit en goud, light that bounces of the wall: onze Bounce opbouwverlichting zet elke ruimte in de schijnwerpers met de kantelbare spots. De prachtige details van je granito komen helemaal tot leven in alle hoeken van de kamer, afhankelijk van het aantal spots dat je kiest. Bounce is dan ook verkrijgbaar voor 1 tot 6 spots per armatuur.
Terrazzo 2
Terrazzo 3

Que Cera Cera

Terrazzo straalt niet alleen een zekere stijl uit, maar is ook dat tikje romantisch anno 2021. Badend in het perfecte licht van onze Cera lamp is het een streling voor het oog in jouw slaapkamer, woonkamer of eetkamer. Je kan zelfs kiezen tussen een vloer-tafel-, of hanglamp.

Tijdloos en chique met Salerno

Net als de Siciliaanse stad, waar de keuze aan activiteiten en bezienswaardigheden talrijk is, zijn onze Salerno-lampen ook van alle markten thuis. Deze hanglamp past immers binnen veel interieurstijlen; van klassiek tot modern en van industrieel tot landelijk. De witte kleur en zwarte bekabeling sluiten bovendien naadloos aan bij het stijlvolle patroon van je terrazzo. Deze lamp met temperament is beschikbaar in 3 versies, namelijk met 1, 5 of 8 lichtpunten. 
Terrazzo 4

Slimme sfeerverlichting

Bovenstaande Light Gallery verlichtingen worden zonder lichtbron geleverd, maar zijn perfect te combineren met een Philips Hue E27 lamp of Gu10 spot. Deze is niet alleen handig te bedienen door de slimme technologie, maar zorgt voor extra sfeer in slechts één enkele druk op je smartphone!

Bekijk hier onze collectie lampen die jouw terrazzo extra kunnen laten stralen!

Bekijk de collectie
Light Gallery
CERA Hanglamp E27 1x Rond Messing
Light Gallery
CERA Vloerlamp E27 1x Ovaal Messing
Light Gallery
CERA Tafellamp E14 1x Ovaal Messing