2 mei 2021 | Trends

Trending: kroonluchters en XL-hanglampen

‘More is more’ is zowat de enige regel die geldt in een maximalistisch interieur, dé trend van 2020! Pak uit met eyecatching hanglampen en kroonluchters in je inkomhal, eetruimte of salon. Ga jij voor méér licht, méér shine, méér vorm of meer van alle drie? 

Méér lichtpunten: de Vlaamse kroonluchter

De typische Vlaamse kroonluchter compenseert zijn eenvoudige vorm met een hoog aantal lichtpunten. Sier je interieur met een zwartbruine of witte Belleville kroonluchter met 5, 12 of zelfs 18 lichtpunten. Of ga voor een robuuste bruine Ballo hanglamp met 12 lichtpunten.

Méér shine: kristallen kroonluchter

Het toonbeeld van maximalistische verlichting is uiteraard een Maria Theresia kroonluchter. Geef de sfeer en gezelligheid in je salon een boost met een kristallen Crystal kroonluchter.

Méér vorm: blikkenvangende hanglamp

Indruk maken kan ook met een maximalistische hanglamp die de grootsheid van een kroonluchter evenaart, zoals een handgemaakte Cartesio hanglamp in antiek brons, een robuuste Lisboa hanglamp of een parabolische Cage hanglamp.  Een strak interieur staat dan weer prachtig met een hypermoderne Nur hanglamp.
Thuiswerken
Thuiswerken