15 augustus 2022 | Buitenverlichting

Tuinfeest? Lights, terrasoverkapping, action!

Wat een pech: net wanneer je gasten arriveren voor het tuinfeest gaan de hemelsluizen open. Met een handige terrasoverkapping hoef je gelukkig de chips niet terug in de zakken te doen of de wijn terug in de ijskast te zetten. Meer nog: een overdekt terras biedt net extra mogelijkheden om het gezellig te maken - zeker met de juiste verlichting.

Huiselijke hanglamp

Je feest droog houden zonder naar binnen te verhuizen? Dat kan perfect met een terrasoverkapping. Als je dan ook nog eens kiest voor een hanglamp boven de tafel, haal je de gezelligheid van je woonkamer al helemaal naar de tuin. De retro Vicarage-hanglamp brengt jouw terras moeiteloos in de juiste sfeer. En laat die nu net helemaal in zijn deze zomer.
Blog terras

Praktische wandlampen

Barbecue, gourmet, pizza… Ongehinderd dineren onder de terrasoverkapping gaat het best met wandlampen. Die richten stralen naar boven en/of beneden tegen de muur, waardoor het licht nooit in je ogen schijnt. Het unieke lichteffect krijg je er gratis bovenop. Kies je voor de stijlvolle Davos-collectie, voor dynamische Kandachu-wandlampen of voor wandlampen van EindhovenBox of de klassieke Philips Alpenglow?

Feeërieke tafellamp

Zat je liever op een camping in het zuiden van Frankrijk dan in je home office? Creëer die camping vibes dan onder je terrasoverkapping met een sprookjesachtige tafellamp. De afgelijnde Astun moderne Meribel tafellamp of draagbare Philips Hue Go tafellamp geven elke maaltijd een zuiders tintje. Du pain, du vin en liefst niet te veel muggen, tiens.
Blog terrasoverkapping
Blog terras

Stijlvolle inbouw- en opbouwspots

Hou je van een strakke uitstraling en een minimalistische look? Dan zijn inbouwspots van Xino en de strakke opbouwspots van Branco en Vanduo ideaal. Of je nu kiest voor rond of rechthoekig, of voor wit, zwart of goud: ze geven allemaal subtiel maar krachtig licht en passen bij elk buiteninterieur. Nu alleen nog beslissen welke vrienden je eerst op dat overdekte terras wil ontvangen.

Indrukwekkende slimme verlichting

Wie wil dat zijn tuinfeesten de boeken ingaan als de spectaculairste van 2021 investeert best in slimme verlichting. Met de Philips Hue-wandlampen en -lightstrip tover je zomaar eventjes 16 miljoen kleuren onder je terrasoverkapping. Nog niet speciaal genoeg? Dan kan je ook je wandelpad verlichten met tuinpalen of tuinspots. En dat allemaal met een druk op je smartphone. Best. Party. Ever!
Blog terras

Bekijk hier nog meer buitenverlichting voor je overdekt terras. En dan: genieten van de zomer!

Bekijk de collectie
Philips HUE Philips HUE LILY XL Prikspot LED 1x15W/1050lm Zwart (excl. transformator)
Philips Philips PATIO Tuinpaal E27 1x Lichtgrijs