16 juni 2021 | Binnenverlichting

Valentijn @ home: tips voor de ultieme Valentijnssfeer in huis

Het meest romantische restaurant, de gezelligste bioscoop of de zwoelste wellness? Die vind je deze Valentijn gewoon bij je thuis. Met deze handige tips transformeer je elke ruimte in huis meteen tot een sfeervol Valentijnsnestje waar geen enkele uitstap tegenop kan. Leve de lockdown-liefde!
Wie dacht dat deze thuiseditie van Valentijn er eentje in mineur zou zijn, heeft het goed mis. Met een beetje creativiteit vind je in een handomdraai tientallen manieren om van Valentijn een romantische hoogdag te maken, ook in je eigen woonkamer of tuin.
Valentijn
Philips Hue White & Color Ambiance lamp die de perfecte kleurtint tevoorschijn tovert voor jullie tête-à-tête. Op het menu staan ook verschillende lichtrecepten, zoals Ontspannen. Daarmee geniet je van heerlijk warmwit licht dat de temperatuur gegarandeerd doet stijgen!

Voor elk interieur is er een Philips Hue lamp met de perfecte stijl, vorm en fitting. Wist je trouwens dat je van elke klassieke lamp een slimme Philips Hue lamp kan maken? Een opvallende hanglamp die als eyecatcher boven de eettafel hangt, bijvoorbeeld. Daarmee geef je de hele ruimte een unieke toets.

Cine-magische thuisbioscoop

Geen beter moment om knus tegen elkaar te kruipen dan tijdens een romantische film! Dankzij Philips Hue creëer je zelf een bioscoopsetting in huis. Hoe? Zet bijvoorbeeld twee Philips Hue PLAY tafellampen of SIGNE vloerlampen naast de televisie voor subtiele accentverlichting, of koppel je tv aan een Philips Hue Gradient lightstrip als het wat levendiger mag! Door de strip met een Philips Hue Sync box en Philips Hue Bridge te verbinden, volgt de lamp de kleuren op je scherm. De hele kamer in het onweersbui-groen van The Notebook of het pottenbakkersbruin van Ghost? Een cine-match made in heaven!
Valentijn
Valentijn

Winterse warmte in de tuin

Van je tuin een hotspot maken in hartje winter? Met een knetterend haardvuur, wat dekentjes en de juiste sfeerverlichting is het zo gefixt. Kies je voor een Philips Hue wandlamp die het hele terras in zwoele roodtinten hult? Liever tuinpalen en sokkels die een paadje doorheen de tuin accentueren of spots die van op de grond planten en bomen belichten? Ook een Philips Hue Lightstrip outdoor kan je tuin helemaal doen opfleuren en de romantiek weelderig doen bloeien! Al deze buitenverlichting kan je dankzij de Philips Hue Bridge bedienen met je voice assistant, zodat je lekker aan je vuurkorf – en je glaasje jenever? – kan blijven zitten.

Welkom in de wellness!

Staat samen ontspannen in een wellnessresort traditioneel op de Valentijn bucket list? Niets houdt je tegen om die zalige ervaring in je eigen badkamer te beleven. Zachte, warme tinten zoals die van de draagbare Philips Hue Go en Philips Hue Bloom zijn ideaal om in de badkamer voor sfeer te zorgen, eventueel met kaarslicht voor extra romantiek! Philips Hue is trouwens helemaal thuis in de badkamer. Dat bewijst het uitgebreide assortiment badkamerverlichting, dat met de White Ambiance functie verschillende lichtscènes tevoorschijn tovert.
Valentijn

Met de juiste sfeervolle binnenverlichting is het een koud kunstje om te bewijzen hoe hot Valentijn kan zijn. Aan jou om voor je geliefde de perfecte romantische avond samen te stellen. Succes!