19 oktober 2021 | Buitenverlichting

Veilig en gezellig thuiskomen met buitenverlichting

Nu het buiten weer wat frisser wordt, zoeken we met z’n allen binnenshuis wat warmte en gezelligheid op. Toch is het fijn om ook aan je buitenverlichting aandacht te blijven besteden. Je gevel of tuin in de kijker zetten zorgt niet alleen voor gezelligheid, maar zo’n outdoor security komt ook de veiligheid ten goede.

Blog outdoor

Welkom thuis

Een spot die aangaat wanneer je de oprit oprijdt, dat geeft je pas het gevoel dat je welkom bent! Met een sensorlamp gaat het licht automatisch aan bij beweging en erna vanzelf weer uit. Doordat je gevel, tuinpad en oprit goed verlicht zijn bij het binnengaan, voel je je meteen een pak veiliger dan in het donker. Een tweede voordeel van beveiligingsverlichting is dat je er ongewenste gasten mee op afstand houdt. Inbrekers houden niet van licht en al zeker niet van buitenverlichting met sensor. Win-win!

Het oog wil ook wat

Zelfs al zitten we gezellig onder een dekentje in de zetel, dan nog is tuinverlichting een grote plus. Letterlijk groot. Een verlichte tuin zorgt namelijk voor meer diepte en doet ook je binnenruimte ruimer lijken. Plaats tuinspots tussen je planten, of tuinpalen langs een pad of verspreid in het gras voor die extra touch in je tuin. Een voorgevel met sfeervolle wandlampen zorgt er dan weer voor dat je huis op z’n gezelligst voor de dag – of nacht – komt. De prijs voor het mooiste huis in de straat gaat naar jou!
Blog outdoor

Blog outdoor

Kleurrijke sprookjestuin

Jij hoeft dit jaar geen lichtshows te bezoeken, dankzij de Philips Hue slimme buitenverlichting met 16 miljoen kleuren om uit te kiezen, heb jij elke avond je eigen show in de tuin. Laat het sprookjesachtige tafereel beginnen met een druk op je smartphone, sluit de lampjes aan op een bewegingssensor, zorg dat ze oplichten bij zonsonder- en weer doven bij zonsopgang, of stel een tijdschema in. Daarmee wek je meteen de indruk dat je thuis bent, zelfs wanneer dat niet zo is. Nog een manier om inbrekers te slim af te zijn!

Bekijk de volledige collectie aan buitenverlichting:
Bekijk de collectie
Light Gallery
CANTO 2 Wandlamp LED 2x10W/250lm Rond Zilver
Light Gallery
KANDACHU Wandlamp GU10 1x Rond Bruin
Promotie
Philips
Philips ALPENGLOW Tuinpaal E27 1x Zwart
Light Gallery
CANTO 2 Wandlamp LED 2x12W/200lm Vierkant Wit
Philips HUE
Philips HUE LILY Prikspot LED 1x8W/600lm Zwart (incl. transformator)
Light Gallery
CANTO 2 Wandlamp GU10 2x Ovaal Goud
Light Gallery
BLOKHUS Tuinpaal E27 1x Zilver
Light Gallery
Aspen Wandlamp LED 1x3W/200lm Zwart
Light Gallery
CANTO 2 Wandlamp LED 2x12W/250lm Vierkant Antraciet
Artdelight
GAELLE Tuinpaal LED 1x60W/720lm Zwart
Philips
Philips PETRONIA Wandlamp LED 1x12W/1200lm Antraciet
Promotie
Light Gallery
GRACHT Tuinpaal LED 1x60W/650lm Bruin
Philips HUE
Philips HUE LILY Prikspots LED 3x8W/600lm Zwart 4 (incl. transformator)
Light Gallery
KANDACHU Wandlamp GU10 1x Vierkant Bruin
Light Gallery
KANDACHU Wandlamp GU10 1x Rond Wit