16 juni 2021 | Binnenverlichting

Vloerlampen: slanke en stijlvolle sfeermakers

Lijkt je woonkamer plots wat donkerder en saaier, nu de kerstboom het huis uit is? Vul het vrijgekomen hoekje in de kamer dan op met een mooie vloerlamp! Zo hoef je het licht en de gezellige sfeer van de kerstperiode nooit meer te missen.
Net zoals bij alle andere lamptypes, vind je vloerlampen in allerlei verschillende stijlen, formaten en functionaliteiten. Aan jou om te beslissen wat je nodig hebt en wat bij je past - van discrete vloerlampen met een handig leeslampje tot eyecatchers met een gewaagd design.

Zacht lichteffect 

Wil je dat een vloerlamp in de eerste plaats voor sfeervol licht zorgt? Dan is een stijlvolle naar boven gerichte lamp wellicht helemaal jouw ding. De elegante MODENA vloerlamp richt je in een hoek naar keuze naar het plafond, zodat je een mooi en zacht lichteffect krijgt in de hele ruimte. Een tof alternatief is de opvallende NIDO vloerlamp met drie lichtpunten. Wil je ook wat licht naar beneden gericht? Dan zit je zeker goed met de JUPITER met twee lichtpunten of de STRESA waarbij alle aandacht naar de gloeilamp (exclusief) gaat.

Leve het leeslampje

Is ontspannen in de sofa voor jou onlosmakelijk verbonden met een goed boek? Dan is een vloerlamp met leeslamp onmisbaar om op elk moment van de dag enkele hoofdstukken te verslinden. Van de sierlijke rondingen van de SAPPORO, de LUNA of de MONZA vloerlamp, tot de geometrie van de STOCKHOLM vloerlamp, deze handige leeslampjes met hun warme gloed zijn jouw perfecte leesgezelschap.

Vloerlamp1

Vloerlamp2

Eyecatching design

Mag jouw vloerlamp gerust wat in het oog springen? Een lamp met een opvallend ontwerp is naast een functionele lichtbron ook een designelement dat je interieur een unieke toets geeft. De SAHARA is zo’n bijzondere vloerlamp die meteen de aandacht trekt met haar sierlijke lijnen. Ook de gracieuze NUR en TITIANO vloerlampen passen mooi in dat rijtje van blikvangers. Iets helemaal anders is de TUSCON vloerlamp, die met hoekige vormen alle aandacht opeist!

Kies voor (véél) slimme kleuren

Met de slimme Philips Hue Signe vloerlamp open je een wereld van oneindig veel bijzondere lichteffecten. Je vindt zeker de perfecte tint voor jouw specifieke interieur, want niet minder dan 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren liggen letterlijk binnen handbereik met de makkelijke bediening via je smartphone of tablet. Achter het minimalistische design van de Signe schuilen maximale mogelijkheden! Je kunt trouwens ook je gewone vloerlamp slim maken en met je smartphone bedienen, door heel eenvoudig een slimme stekker van Philips Hue te gebruiken.

Wil je graag meer weten? Alle details over deze en nog veel meer vloerlampen vind je op onze Vloerlampenpagina.

Bekijk de collectie
Favero
ALAMBO Vloerlamp 3x E27 Zwart
Marckdael
BAGEL2 Vloerlamp E27 1x Bruin