19 januari 2021 | Binnenverlichting

Zet je interieur letterlijk in de richtbare spot(light)s!

Zet die leuke boekencollectie, dat hippe schilderij of die trendy fauteuil in de kijker met richtbare opbouwspots. Makkelijk te installeren, te richten én te vervangen als je toch van interieurstijl zou switchen. Kies jij voor een van de volgende trending interieurstijlen, dan vind je hieronder alvast inspiratie voor bijpassende richtbare opbouwspots.

Industriële opbouwspots

Very hipster, zo’n retro koersfiets tegen die bakstenen muur. In het straffe licht van de Bukko opbouwspots valt hij extra in het oog. Eerder fan van een warme betonlook? Ga dan voor originele Concrete opbouwspots.

Spots voor een romantisch interieur

Geen fan van lusters en glitter, wél van de rest van de romantische interieurstijl? Zet je classy chesterfield en donker velvet gordijnen in de schijnwerpers van één, twee of vier metalen Cilin opbouwspots in roestbruin.

Moderne spotlights

Voor liefhebbers van een strak en ruimtelijk interieur staan de Philips Star opbouwspots bovenaan het verlanglijstje. Méér hoeken en rechte lijnen gewenst in je interieur? Dan zijn de Box opbouwspots iets voor jou. Als je voor de Bounce opbouwspots kiest, heb je de keuze uit 1 tot maar liefst 6 lichtpunten per armatuur, en de spots zijn volledig zwart, zwart met goud of wit met goud.

Retro spots met domotica-vibe

De pop-art aan je muren krijgt extra aandacht dankzij de lichtstralen van de bolvormige Philips Hue Buckram White Ambiance opbouwspots. Zachter van vorm zijn de golvende Philips Hue Pillar White ambiance. En dankzij Hue Philips geef je je vintage interieur een hypermoderne toets. Want met de Hue Bridge en bijhorende app bedien je tot 50 lampen met enkele swipes op je smartphone.

Mag het allemaal iets minder opvallend? Lees dan ook Waarom kiezen voor minimalistische opbouwspots.


Bekijk de collectie
Philips Philips RUNNER Opbouwspot GU10 2x Zilver