25 januari 2022 | Philips Hue

Zie het licht in 2022: kies voor slimme verlichting!

Zowel qua kosten, duurzaamheid, veiligheid, comfort als gezelligheid is overschakelen naar slimme ledverlichting een van de beste voornemens die je voor 2022 kunt maken. Bovendien is het eentje dat je - in tegenstelling tot ‘elke dag fitnessen’ of ‘een boek per week lezen’ - wél makkelijk kunt waarmaken!

Waarom ledtechnologie?

Wie slimme verlichting zegt, zegt eigenlijk ook ledverlichting. Want het is precies de combo van led, wifi of bluetooth en apps die de weg naar betaalbare slimme verlichting plaveide. We zetten de voordelen van led nog even op een rijtje.
Om te beginnen is ledverlichting duurzaam en kostenbesparend: ledlampen verbruiken tot 90% minder energie dan gloei- of hallogeenlampen en gaan veel langer mee. De hogere aankoopprijs betaalt zichzelf al gauw terug. Ledlampen zijn ook veiliger omdat ze nauwelijks hitte produceren, wat zeker in de buurt van kinderen en huisdieren een geruststelling is. Ledverlichting bestaat zowel in koel licht als warm sfeerlicht.

Waarom slimme verlichting?

Omdat het eenvoudig, handig, veilig, leuk, energiezuinig én mooi is, natuurlijk! Zo kun je met één simpele beweging al de verlichting in je huis uitschakelen: heel handig als je bijvoorbeeld gaat slapen of je woning verlaat. Via de app beslis je niet enkel welke lampen je laat branden en welke niet, je bepaalt er ook de lichtsterkte, kleur en warmtegraad mee.
Ga je een avondje uit? Dan kun je je lampen automatisch laten aan- en uitschakelen – je maakt het inbrekers een pak lastiger. Of je stelt ze zo in dat ze aanfloepen net voor je thuiskomt. En met 10.000 soorten wittinten en 16 miljoen kleuren creëer je voor elke gelegenheid de juiste sfeer. Met de onderstaande 3 productlijnen betreed je de wereld van slimme verlichting op een toegankelijke manier!
blog slimme verlichting
blog slimme verlichting
blog slimme verlichting

WiZ: lang niet mis!

De knappe en betaalbare WiZ-collectie bestaat uit slimme lampen, accessoires, opbouwspots, tafellampen en plafondlampen die je eenvoudig kunt bedienen via je eigen wifinetwerk. Met de vele tinten warm tot koel licht en 16 miljoen kleuren tover je altijd de gewenste sfeer tevoorschijn. Via handige timers en schema’s stel je je lampen automatisch in op jouw dagritme. De instap naar een smart home was nooit makkelijker!

Philips Smart LED: voor WiZ met wifi

Philips ontwikkelde een knap gamma intelligente lampen dat volledig compatibel is met de armaturen en accessoires van de WiZ-collectie. De Philips Smart LED-producten kun je eenvoudig aanknippen, dimmen en uitschakelen met de WiZ-app via je wifinetwerk. Extra installatiewerk is dus niet nodig. De Philips Smart LED-collectie bestaat uit lampen met verschillende fittingen. Ga jij voor alle mogelijke wittinten of verkies je lampen die van kleur kunnen veranderen?

Philips Hue: de juiste mood via bluetooth

Philips Hue heeft een uitgebreide collectie van slimme verlichtingsproducten die zich via bluetooth laat bedienen. Speel met helderheid, kleur en kleurtemperatuur alsof het niks is. En wie zijn Philips Hue-lampen koppelt aan de Philips Hue Bridge – een wifi-spelverdeler die fungeert als ‘brug’ tussen je smartphone en je verlichting – bedient tot wel 50 Hue-lampen en -accessoires in en rondom zijn huis. Nu al in de mood? Wacht tot je hoort over Philips Hue Entertainment! Daarmee synchroniseren je lampen automatisch met je muziek, films en games. Geef toe: dat is écht iets voor ‘Hue’!

Meer weten over onze slimme collectie?

Bekijk dan zeker ons volledig aanbod!
Bekijk de collectie
Philips Philips Smart LED Tunable White filament edison lamp goud dimbaar - E27 6W 390lm 2000K-5000K 230V
Philips Philips Smart LED Tunable White filament standaard lamp helder dimbaar (2-pack) - E27 7W 806lm 2700K-6500K 230V