2 november 2021 | Binnenverlichting

Zó decoreer je met retro led-filamentlampen

Nieuwe technologieën met een vintage look! Dat zijn led-filamentlampen in een notendop. Wissel van lampen, armaturen en lichtscènes voor een hippe make-over van je woonkamer.

Véél gloed, fijne draad

In elke led-filamentlamp gloeit een spiraalvormige of rechte draad met warmwit licht. Verfijnd, verbluffend sfeervol en very vintage! Zowel brandend als gedoofd zijn deze stijlvolle lampen een meerwaarde voor je interieur. En ook nog energiebesparend! Kiezen doe je uit meerdere modellen en formaten: 
Thuiswerken

Mix & match je eigen decolamp

Eén filamentlamp is leuk, meerdere filamentlampen samen is leuker! Wat denk je van een
industriële vloerlamp met grote bulbs, een hanglamp met vier draden op een rij of een bundel hanglampen met diverse filamentlampen? Mix & match grote en kleine formaten vintage ledlampen voor jouw favoriete armatuur.

Altijd sfeer

Zet je graag met één swipe de juiste sfeer? Draai dan retro Philips Hue filamentlampen met E27-fitting en bluetoothfunctie in je armatuur. Zo bedien, dim of doof je de slimme gloeidraad met de Philips Hue Bluetooth app vanuit je zetel. Voor extra functies verbind je de led-filamentlampen met de Philips Hue Bridge 2.0.

Thuiswerken