25 augustus 2021 | Binnenverlichting

Zorgeloos op stap met Philips uv-c-verlichting

Een resort op Ibiza, een AirBnb in de Ardennen of een tent in je eigen tuin; met de Philips uv-c verlichting wordt het een hygiënisch verblijf! Je kan er niet alleen je omgeving, maar ook al je spullen vliegensvlug mee ontsmetten. Laat de zon binnen en houd bacteriën en virussen buiten!

Blog UVC vakantie

Propere B&B? Check!

Ingecheckt in je hotelkamer of B&B? Dan kan de pret beginnen. Of toch bijna. Ontsmet voor je je koffer uitpakt nog snel even de ruimte. Zo ben je zeker van een hygiënisch verblijf. De Philips uv-c-tafellamp is draagbaar en neem je dus gemakkelijk mee op reis. Ook thuis kan je na een spelletjesavond of etentje met vrienden in amper 15 tot 40 minuten alle oppervlakken desinfecteren. Ongeluk in het spel? Geluk op het vlak van hygiëne- en gezondheid!

Koop de Philips UV-C tafellamp

Psst, blootstelling aan uv-c kan schadelijk zijn voor de ogen en huid, dieren en planten. Lees daarom goed de handleiding. Planten en/of materialen die meermaals op dezelfde plek aan hogere doses uv-c worden blootgesteld, kunnen beschadigd raken of verkleuren. Houd bij gebruik van de uv-c-tafellamp minimaal 5 meter afstand tussen het apparaat en de planten. Wandelt je lief of huisdier toch onverwachts de kamer binnen? De ingebouwde sensoren en timers zorgen ervoor dat de lamp meteen uitgaat. Safety first!

Blog UVC vakantie

Daguitstapjes, dag bacteriën

Na een daguitstap zijn niet alleen wijzelf, maar ook onze spullen aan verfrissing toe. Je portefeuille is mee op café geweest, je smartphone nam overal selfies en je sleutels hebben alle hoeken van je handtas of broekzak gezien… Gelukkig kan je na zo’n avontuurlijke dag al je spullen samen in de Philips desinfecterende box stoppen en ontsmetten. Wat staat er morgen op de planning? 

Koop de Philips UV-C box
Blog UVC vakantie

Propere roadtrip

Ook wie met de auto op uitstap gaat, kan genieten van bacterie- en virusvrije voorwerpen. De Philips uv-c-minibox plug je dankzij de handige usb-kabel zomaar in je auto in. Dit doosje is iets kleiner dan de gewone box, waardoor je elk voorwerp apart moet desinfecteren. Smartphone? Check. Sleutels? Check. Portefeuille? Check. Jij bent klaar om te vertrekken. Niet slecht, die 35 jaar ervaring in uv-c-verlichting van Philips!

Koop de Philips UV-C mini box

Lees nog meer over de desinfecterende uv-c-verlichting van Philips.

Bekijk de collectie
Philips
Philips UV-C light 24W desinfecterend wit
Philips
Philips UV-C Box 10 lights desinfecterend wit
Philips UV-C Mini box 8lights desinfecterend wit