Philips Hue Hue White Ambiance GU10
Enlarge

Philips Hue Hue White Ambiance GU10

1 Avis

Livraison

6 - 8 semaines

29,05

En rupture de stock

Remplissez votre adresse e-mail ci-dessous pour recevoir un e-mail lorsque ce produit sera de retour en stock.

Ajouter à la liste de souhaits
  • Livraison gratuite
  • 21 jours pour retourner gratuitement
  • Enlèvement gratuit dans un de nos magasins
  • 2 ans de garantie

Description

Utilisez un spot Philips hue White ambiance avec votre système Philips hue pour bénéficier d'un éclairage blanc froid ou chaud qui vous accompagnera dans vos activités tout au long de la journée. Connectez-le au pont Philips hue pour le contrôler comme bon vous semble.

- Ampoule individuelle
- GU10
- 5,5 W

Spécifications

Ampoules
Température de couleur
2200K-6500K
Indice de rendu des couleurs
Niet van toepassing
Durée de vie (années)
15
Durée de vie (heures)
15000
Socquet
Type de culot
GU10
Dimmable
Dimbaar
Type variateur
Dimmen via afstandsbediening
indicateurs physiques
Hauteur
57mm
Longueur
50mm
Profondeur
50mm
Energie
Wattage
5.500000
Label énergétique (ampoules)
A+
Produit
Matériel
Kunststof
Couleur principale
Onbekend
Garantie
2 jaar garantie
Résistance à l'eau
IP20 - Minimum Bescherming
Interrupteur
Via afstandsbediening
Télécommande
Niet inbegrepen
Produit
Numéro de l'article
95021/01/31

Avis (4/5)

De Graeve

Publié le 23 octobre 2017

Prijs/kwaliteit verhouding:
3 van de 5
Gebruiksgemak:
4 van de 5
Een mooie en praktische doos in een handig formaat. 3 lampen, een dimmer, switch en bridge, samen met een compacte en handige handleiding. Wat onmiddellijk opviel was de elegante vorm van de dimmer en de bridge. Past perfect in een moderne wooninter

Lire plus
ieur. Aangezien wijzelf weinig mogelijkheden hadden (lees geen juiste armaturen) alles bij mijn broer (tevens buur) geïnstalleerd. Dit product is snel te installeren via de lanverbinding. De duidelijke en éénvoudige app maakt het erg gebruiksvriendelijk. Door de gsm-app is het zeer makkelijk om je huis een bewoonde indruk te geven als je 's avonds moet werken. Je kan zelfs perfect de intensiteit van het licht makkelijk aanpassen. En alhoewel ik het idee had dat wit maar wit is, zijn er toch heel veel mogelijkheden naar het creëren van de juiste sfeer. Zowel voor het lezen, het relaxen in de zetel als andere sfeermomenten. Jammer is dat de lampen niet doorzichtig zijn, want aangezien wij 2 ervan gebruiken in doorschijnende lampenkapjes, is dit nu minder elegant.
Wat wel jammer is dat de lampen niet in alle armaturen kunnen, het is niet flexibel aan te passen. Want persoonlijk hebben wij niet zo veel armaturen die in aanmerking komen. Daarenboven is het ook erg jammer dat je, voor een optimaal gebruik van de afstandsbediening, de drie lampen in eenzelfde kamer dient te gebruiken. Nu gebruikte we 1 in de living, 1 in de keuken-leeshoek en 1 in de gang.
De app op gsm is erg handig maar gebruik je enkel als je op vakantie gaat of een avonddienst hebt en je huis bewoonbaar wil doen lijken.