Philips Hue White Ambiance GU10 Hue White Ambiance GU10
29,95
Philips Hue White Ambiance GU10
Enlarge

Philips Hue White Ambiance GU10

1 Avis
Encore 9 disponibles , commandez vite!

29,95

  • Commandé avant 15h30,? Livré sous 48h
  • 30 jours pour retourner gratuitement
  • Enlèvement gratuit dans un de nos magasins
  • 2 ans de garantie

Description

Utilisez un spot Philips hue White ambiance avec votre système Philips hue pour bénéficier d'un éclairage blanc froid ou chaud qui vous accompagnera dans vos activités tout au long de la journée. Connectez-le au pont Philips hue pour le contrôler comme bon vous semble.

- Ampoule individuelle
- GU10
- 5,5 W

Spécifications

Socquet
Dimmable
Nee
indicateurs physiques
Hauteur
130mm
Longueur
75mm
Profondeur
50mm
Produit
Couleur principale
Onbekend
Garantie
2 jaar
Produit
Numéro de l'article
95021/01/31

Avis (4/5)

De Graeve

Publié le 23 octobre 2017

Prijs/kwaliteit verhouding:
3 van de 5
Gebruiksgemak:
4 van de 5
Een mooie en praktische doos in een handig formaat. 3 lampen, een dimmer, switch en bridge, samen met een compacte en handige handleiding. Wat onmiddellijk opviel was de elegante vorm van de dimmer en de bridge. Past perfect in een moderne wooninter

Lire plus
ieur. Aangezien wijzelf weinig mogelijkheden hadden (lees geen juiste armaturen) alles bij mijn broer (tevens buur) geïnstalleerd. Dit product is snel te installeren via de lanverbinding. De duidelijke en éénvoudige app maakt het erg gebruiksvriendelijk. Door de gsm-app is het zeer makkelijk om je huis een bewoonde indruk te geven als je 's avonds moet werken. Je kan zelfs perfect de intensiteit van het licht makkelijk aanpassen. En alhoewel ik het idee had dat wit maar wit is, zijn er toch heel veel mogelijkheden naar het creëren van de juiste sfeer. Zowel voor het lezen, het relaxen in de zetel als andere sfeermomenten. Jammer is dat de lampen niet doorzichtig zijn, want aangezien wij 2 ervan gebruiken in doorschijnende lampenkapjes, is dit nu minder elegant.
Wat wel jammer is dat de lampen niet in alle armaturen kunnen, het is niet flexibel aan te passen. Want persoonlijk hebben wij niet zo veel armaturen die in aanmerking komen. Daarenboven is het ook erg jammer dat je, voor een optimaal gebruik van de afstandsbediening, de drie lampen in eenzelfde kamer dient te gebruiken. Nu gebruikte we 1 in de living, 1 in de keuken-leeshoek en 1 in de gang.
De app op gsm is erg handig maar gebruik je enkel als je op vakantie gaat of een avonddienst hebt en je huis bewoonbaar wil doen lijken.