Philips HUE White & color ambiance starter set 3xE27/9,5-60W + switch HUE White & color ambiance starter set 3xE27/9,5-60W + switch
199,95
Philips HUE White & color ambiance starter set 3xE27/9,5-60W + switch
Enlarge

Philips HUE White & color ambiance starter set 3xE27/9,5-60W + switch

46 Avis

199,95

  • Commandé aujourd'hui? Livré le mardi
  • Livraison gratuite
  • 30 jours pour retourner gratuitement
  • Enlèvement gratuit dans un de nos magasins
  • 2 ans de garantie

Description

Philips Hue White and color ambiance comprend 3 ampoules, un pont et un variateur. Il permet de faire de votre éclairage une expérience extraordinaire grâce à des lumières blanches et colorées pouvant être synchronisées avec votre musique, votre téléviseur et vos jeux, pour des effets immersifs.

- 3 x ampoules E27
- Pont inclus
- Interrupteur avec variateur inclus
- Éclairage blanc et coloré

Spécifications

Socquet
Dimmable
Nee
Produit
Couleur principale
Onbekend
Garantie
2 jaar
Produit
Numéro de l'article
95300/03/15

Avis (4.6/5)

Fleur

Publié le 14 février 2019

Vriendelijke customer service. Makkelijk aan te sluiten en te gebruiken. Mooie toevoeging qua sfeer in de woonkamer en keuken.
Celine Dawans

Publié le 15 novembre 2017

Superbe produit ! Très belles couleurs, rendu naturel, appli très facile à faire fonctionner. Installation réalisée en moins de 3 minutes. L'idéal pour ajouter une touche d'ambiance à votre intérieur et pour surprendre ... :-) Seul "défaut" de ce kit? Il ne contient que 3 ampoules... Dommage pour mon salon qui a un lum

Lire plus
inaire de 6 ampoules :-(
Sarah De Roeck

Publié le 10 novembre 2017

De installatie verliep redelijk vlot, daarna was het tijd om alles wat te personaliseren. Als je de lampen op je eigen wensen wilt afstemmen, moet je wel wat tijd voorzien om alle mogelijkheden in de app grondig te doorlopen. Zo kun je verschillende kamers aanmaken of je kunt de lampen zelfs individueel gaan bedienen.

Lire plus
Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld tv kijkt en maar 1 lamp nodig hebt, of als nachtlamp of leeslichtje voor in de slaapkamer. Er zijn veel functies en bijkomende apps die je kunt installeren om de kleuren tot hun recht te laten komen, zoals de functie om de kleuren van je tv-scherm na te bootsen. Ook kun je je lampen dankzij verschillende apps verbinden met je Spotify-playlist. Dat is wel eens leuk, maar voor die meerprijs vinden we dat niet echt de moeite, tenzij je natuurlijk vaak feestjes organiseert. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar de 'white ambiance' kleuren. Wij maken het vaakst gebruik van de standaardscènes en vinden het een enorme meerwaarde dat je zelf kunt kiezen tot in welke mate het licht gedimd wordt. Wat we ook een enorm pluspunt vinden, is dat je alles kunt regelen met je smartphone. Wil je alle lichten in je huis uitschakelen of wil je de lichten in één bepaalde kamer aan? Geen probleem, met één druk op de knop is het geregeld.
JeffreyV

Publié le 9 novembre 2017

De HUE white & color ambiance lampen zijn super.

De lampen hebben een goede lichtopbrengst en fijne kleuren. De bediening via de app en afstandsbediening is goed. De afstandsbediening gebruiken we voor meerdere lampen tegelijkertijd en het programmeren is supereenvoudig. Wel zouden de widgets zouden nog beter kunn

Lire plus
en door Philips.

Ik heb twee lampen in de woonkamer en een in de slaapkamer. In de woonkamer is het een fijnen manier van sfeer krijgen en tegelijkertijd is er ook ideaal om werklicht te hebben. Tijdens de borrel hebben we de lampen zo afgesteld dat ze op de muziek reageren, de gasten zijn onder de indruk van de functionaliteiten.

Zelf ben ik het meest onder de indruk van de wake up functie in de app. De lamp in de slaapkamer gaat van uit naar steeds feller en pas als het bijna licht is gaat de wekker af. Het is te vergelijken met een wake up light - light. Ook fijn is de nachtlicht functie. Dit zorgt voor voldoende licht om even naar de wc te gaan. En voor het slapen gaan gaan de lampen van warm wit naar uit.

De installatie van de lampen was super eenvoudig, lamp uit, lamp eruit, philips hue lamp erin. De HUE bridge naast de router neergezet, snoertje erin en stroom. Via de app gevonden en het werkt direct.