ARBOUR wandlamp met sensor

Philips ARBOUR wandlamp met sensor

Terug naar het product Schrijf een review
van de 18 reviews Schrijf een review
Daisy

Geplaatst op 16 September 2017

De lamp past perfect bij het huis. Het geeft een gezellig licht en aangename sfeer. Erg stijlvol en goede kwaliteit
Mariedelatte

Geplaatst op 11 September 2017

Nous avons installé cette lampe en devanture de la maison et je dois dire que je suis particulièrement satisfaite. Elle s'allume lorsqu'une présence est détectée mais pas systématiquement quand une voiture passe dans la rue. Par contre elle ne reste pas allumée longtemps ce qui est bien lorsque ce n'est que pour averti

Lees meer
r d'un passage.
Jessie Leysen

Geplaatst op 11 September 2017

Een hele mooie strakke lamp. Degelijk en verrassend licht van materiaal. Gemakkelijk te hanteren en geeft voldoende verlichting. Zeer tevreden.
annelies

Geplaatst op 8 September 2017

We hingen de lamp achteraan op het terras. Hij geeft een mooi warm licht. De moderne look past perfect bij onze stijl. We zijn zeer tevreden over de arbour wandlamp en denken er dan ook over na om nog één te kopen om aan de voordeur te hangen. De beweginssensor is een extra troef!
annelies

Geplaatst op 8 September 2017

We hingen de lamp achteraan op het terras. Hij geeft een mooi warm licht. De moderne look past perfect bij onze stijl. We zijn zeer tevreden over de arbour wandlamp en denken er dan ook over na om nog één te kopen om aan de voordeur te hangen. De beweginssensor is een extra troef!
Titatovenaar

Geplaatst op 8 September 2017

Deze wandlamp van Philips in de collectie Arbour past heel mooi om langs een muur te hangen als sfeerverlichting. Hij is minder geschikt om tegen een poortje of op andere palen te plaatsen omdat hij nogal breed is. De sensor werkt evenwel zeer goed en het is ook gemakkelijk te plaatsen. Het licht dat verspreid wordt

Lees meer
, is gezellig en zeker niet te fel.
Murielle SEVRIN

Geplaatst op 8 September 2017

Installation aisée, détecteur de mouvement très pratique, lumière diffusée de longue portée et de couleur chaude. Très beau design ! Elle vaut son prix !
Marie

Geplaatst op 8 September 2017

mooie, strakke lamp. heel handig door de sensor, mooi warm licht dat voldoende sterk licht geeft
LK

Geplaatst op 4 September 2017

We hingen deze lamp aan onze voordeur. De lamp geeft een mooi warm licht. Ik hou van modern en deze sluit mooi aan bij deze stijl. De beweginssensor is zeer handig en werkt goed.
Steph

Geplaatst op 4 September 2017

Wij hebben de Arbour wandlamp uiteindelijk aan onze achterdeur gemonteerd. Als we 's avonds nog even naar onze garage moeten om pakweg de vuilniszak buiten te zetten, dan springt het licht dmv zijn detector vlot op. Het licht blijft ook lang branden en schijnt best wel fel. Deze was 's avonds ook eens opgesprongen zond

Lees meer
er dat we buiten waren, waarschijnlijk door een kat. De gevoeligheid van de sensor kan makkelijk afgesteld worden door aan het oogje te draaien - dit kan ook terwijl deze aan de muur hangt, dus je hoeft deze niet eerst weer los te maken.
We zullen waarschijnlijk hetzelfde model aanschaffen voor aan de voordeur.
Maaike

Geplaatst op 3 September 2017

De lamp is mooi qua design en past mooi bij de staande lampen uit de reeks.
Ook hier is het licht mooi en functioneel.
Ik had een plaats voorzien op het terras maar daar is een lamp met bewegingssensor niet zo een goed idee.
Toch eens uitzoeken of de sensor niet uitgeschakeld kan worden zodat ze kan blijven hange

Lees meer
n.
Romafre

Geplaatst op 30 Augustus 2017

Installation du système fait en quelques minutes. Design très soigné et qualité des matériaux impressionnante. Très solide et très résistant aux griffes. La lumière rendue est agréable et non agressive.
Otella

Geplaatst op 29 Augustus 2017

Wij hebben de lamp aan de voordeur gehangen. We wonen behoorlijk landelijk, dus het is echt pikkedonker! Het geeft mij een veel geruster gevoel om binnen te gaan. De lamp geeft een mooi licht en geeft ook voldoende licht. Perfect zo!
Ik vind de lamp qua design ook echt mooi. Het past bij de stijl van ons huis. Ideaal

Lees meer
om thuis te komen!
Meskens Leen

Geplaatst op 25 Augustus 2017

Deze lamp heeft mij aangenaam verrast.
Ik had wat schrik voor een lamp met bewegingssensor, maar eigenlijk heb ik dit alleen maar positief ervaren.
Mooi, strak model dat veel licht en ook warm licht geeft, wat zeer aangenaam is als je buiten zit.
Enkele minpuntjes: - de lamp kan jammer genoeg niet vervangen worden,

Lees meer
dus het valt af te wachten hoe lang deze mee gaat. (Er wordt een lange levensduur verwacht van 15 tot 25 jaar, dus dat zou dit minpuntje dan natuurlijk wel volledig ten goede komen)
- deze lamp dient geplaatst te worden op een muur, waar de elektriciteitskabel uit de muur komt.
Wij zijn een huis aan het verbouwen en konden niet anders dan de elektriciteit langs buiten op de muur aan te brengen.
We hebben dit dan opgelost door de lamp op een houten plank te bevestigen, de kabels dan via de plank in de lamp te brengen en dan zo met plank aan de muur te
bevestigen.
Maar al bij al overtreft deze lamp toch wel mijn verwachtingen.
Mirja

Geplaatst op 24 Augustus 2017

Deze lamp is een echte aanwinst voor wie houdt van een strak en hedendaags design. De lamp oogt bijzonder mooi, en is gemaakt van mooie en kwaliteitsvolle materialen.
Het installeren van de lamp gaat vrij eenvoudig en ook het aanpassen van de bewegingssensor is makkelijk. Bovendien is de lamp niet zwaar maar gemaa

Lees meer
kt van lichte materialen zoals aluminium.
We hebben deze lamp naast de deur gehangen, en dankzij de bewegingssensor hoeft niemand nog voor een donkere deur te staan.
De kleur van de lamp is warm, en de lamp geeft behoorlijk veel licht, wat een heel groot voordeel is. Een pluspunt is dat je, dankzij de LED lamp, met deze lamp ook een energiezuinige lamp in huis haalt.
lindsay moreau

Geplaatst op 24 Augustus 2017

Strak design, energiezuinig…

We zijn aangenaam verrast door de lichtsterkte van de wandlamp.
Het design is mooi afgewerkt en oogt mooi.
De sensor werkt volledig naar wens dus zeker een aanrader!
Aurelie Wantier

Geplaatst op 18 Augustus 2017

Superbe gamme d eclairage ! Que ca soit pour lentrée de la maison, le jardin ou la terrasse. Nous en sommes ravis. Installation rapide, facile et produit robuste ! A recommander.
liesebees

Geplaatst op 15 Augustus 2017

De Arbour Wandlamp is een degelijke, strakke design wandlamp met bewegingssensor.
Ze ziet er duurzaam uit, gemaakt van zware materialen en het is een fijne verrassing dat de lamp zo licht is. Uiterst dun aluminium gecombineerd met melkglas uit kunststof maken dat de lamp amper iets weegt, wat voor ons een voordeel is

Lees meer
omdat de lamp op leien bevestigd moest worden en we liever geen gat boorden in onze winddichte gevel. momenteel hangt de lamp al 2 weken met supertape.
Installatie is eenvoudig en de instructies zijn duidelijk. De bewegingssensor is makkelijk te bedienen, zonder dat de lamp ervoor ontmanteld moet worden.
Enige minpuntje vind ik dat de lamp zelf niet vervangen kan worden. Als de lamp inderdaad 5 jaar meegaat, is dat niet echt een nadeel meer, maar dat valt af te wachten natuurlijk.

Terug naar het product