Philips HUE White starterset 3xE27/9,5-60W + switch HUE White starterset 3xE27/9,5-60W + switch
99,95
Philips HUE White starterset 3xE27/9,5-60W + switch
Enlarge

Philips HUE White starterset 3xE27/9,5-60W + switch

13 Avis

99,95

  • Commandé aujourd'hui? Livré le mardi
  • Livraison gratuite
  • 30 jours pour retourner gratuitement
  • Enlèvement gratuit dans un de nos magasins
  • 2 ans de garantie

Description

Le kit de démarrage Philips Hue blanc comprend 3 ampoules, un pont et un variateur. Il vous permet de commander l'éclairage où que vous vous trouviez dans le monde, dès lorsque vous avez accès à Internet, ou de l'automatiser pour donner l'impression que vous êtes chez vous quand ça n'est pas le cas.

- 3 x ampoules E27
- Pont inclus
- Interrupteur avec variateur inclus
- Lumière blanche et chaude (2 700 K)

Spécifications

Socquet
Dimmable
Nee
Produit
Couleur principale
Onbekend
Garantie
2 jaar
Produit
Numéro de l'article
95301/12/15

Avis (4.1/5)

Annie

Publié le 30 octobre 2017

Heb de lampen nu een aantal dagen in gebruik en vind het wel heel praktisch omdat men op afstand een timer en de lichtsterkte kan instellen, handig als men op vakantie is , zodat er niet iedere dag hetzelfde licht brand met een andere sterkte. Wel is het starterspakket duur voor 2 lampen.
Saar52

Publié le 30 octobre 2017

Mooie verpakking, doch een slechte handleiding en nogal duur , zeker als men nog wil uitbreiden. Er zijn wel diversen mogelijkheden , die men denk ik nog niet voor de helft gaat gebruiken, iets voor freaks. Wel gemakkelijk als men van op afstand het licht wil of moet bedienen.
Thea

Publié le 30 octobre 2017

Heb een setje hue white lampen ontvangen van de insiders om deze te testen. Toen ik de doos opende was ik verbaasd hoe mooi alles in de doos zat, alleen zat er geen Nederlandse handleiding bij, maar na wat zoeken heb ik ze toch kunnen installeren en het werkt perfect, men kan op afstand bedienen, met kan lichtsterkte r

Lire plus
egelen. Maar ik vind het te duur zeker als je dan meer lampen wilt aansluiten.
Didier Salembier

Publié le 30 octobre 2017

Domotica moet flexibel zijn en uitgaan van de gebruiker, het moet simpel te beheren zijn en het moet nog simpeler zijn om het te bedienen. Daarnaast wil ik toch wel wat kwaliteit en moet de prijs betaalbaar blijven, zowel in aanschaf als in elektriciteitsverbruik. En het moet er natuurlijk ook nog een beetje leuk uitzi

Lire plus
en ook ;-). Dat flexibele hebben we alvast héél goed kunnen testen nu onze pasgeboren baby er bij is. De drie lampen werden strategisch geplaatst zodat we er 's nachts gebruik van kunnen maken om te verversen en te voeden. Met de dimmer konden we vervolgens aan de slag om zelfs vanuit bed de juiste sfeer te creëren. Nog beter wordt het met de Hue-app op onze GSM want daarmee kan je oneindig veel knoppen toevoegen. Een geslaagde test voor de flexibiliteit dus! Flexibiliteit moet beheersbaar blijven en Philips is daar fantastisch in geslaagd. Je beheert alles vanuit de app en het wijst zichzelf. Je kiest welke schakelaar je wilt wat elke knop moet doen met elke lamp. Simpel :-). Eenmaal het beheer goed zit en je de juiste scenario's hebt geprogrammeerd via knoppen op je GSM, via dimmerschakelaars doorheen het huis of automatische triggers via IFTTT, dan gaat de rest vanzelf. Je duwt op de knop en de lampen die je gekozen hebt gaan branden zoals jij het wilt. Als je wat experimenteert kom je automatisch op scenario's die in jullie leven passen. Na één weekje hebben wij zelfs al hele systemen in gebruik om 's nachts de baby te verversen, borstvoeding te geven, te troosten bij krampjes en noem maar op... Yep, met 3 lampen en een dimmerschakelaar :-). Philips Hue is zeer modulair opgezet. Je kunt simpel starten en daarna verder uitbreiden. Stap voor stap kan je op die manier je huis verder automatiseren op het ritme wat jullie financieel zien zitten. Nee, ze zijn niet de goedkoopste maar je krijgt er wel een zeer robuust systeem voor terug van een betrouwbare fabrikant die gekend staat voor zijn kwaliteitsvolle lampen. Alhoewel LED-lampen soms minder fijn licht kunnen geven bewijst Philips opnieuw dat ze topper zijn in hun branche: het licht is zeer aangenaam, wat de lichtkleur ook is die je kiest. Alhoewel je de bridge kunt wegsteken vind ik hem eigenlijk te mooi om niet zichtbaar te hangen. Maar vooral de dimmerswitch is een toppertje: strak en praktisch. Vervang je wandschakelaars en klik ze gewoon uit als je een afstandsbediening wilt! Ben ik overtuigd? Absoluut! En we blijven experimenteren :-)