Mijn profiel

Ik wil graag een bestelling plaatsen bij Light Gallery. Moet ik hier een account voor aanmaken?

Je kan een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken bij ons.

Wil je toch graag een account aanmaken? Klik hier. Met een account kan je eenvoudig een retouraanvraag indienen, zonder hiervoor een mail te sturen. Je kan je verzendmethode bewaren en je bestelgeschiedenis herbekijken. Met een account kan je ook verlanglijstje met je favoriete producten.  


Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

Onderaan onze startpagina is er een banner voor de nieuwsbrief waar je je emailadres kan achterlaten om je in te schrijven. 

Je ontvangt weldra een email met een kortingscode van 10% voor je volgende aankoop.


Hoe kan ik mij uitschrijven op de nieuwsbrief?

Afmelden is mogelijk via de link aan de onderzijde in de nieuwsbrief of via nieuwsbrieven in je Light Gallery-account. Meld je aan met je account en dan moet je bij nieuwsbrieven het vakje “algemeen abonnement” uitvinken.


Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Ga voor het wijzigen van je e-mailadres naar mijn account informatie. Hier kan je jouw e-mailadres snel en eenvoudig aanpassen.


Wat doe ik als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Klik hier om je e-mailadres in te vullen en wij sturen u vervolgens een link om uw wachtwoord te resetten.


Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

In je persoonlijke account kun je jouw standaard factuur- en afleveradres wijzigen. Klik hier om je adres aan te passen. Controleer zorgvuldig je adresgegevens, zodat je bestelling op het juiste adres geleverd wordt. Nadat een bestelling is afgerond in ons systeem, is het niet meer mogelijk om je adres te wijzigen.


Kan mijn leveradres verschillend zijn dan mijn afleveradres?

Tijdens je bestelling kan je een apart adres invullen voor je factuuradres en leveradres. Als je een account hebt, kan je ook twee verschillende adressen invullen en dit opslaan voor je volgende bestelling.


Hoe verwijder ik mijn account bij Light Gallery?

Vul ons contactformulier in met onderwerpsregel “mijn profiel” en als melding dat je graag je account wilt verwijderen. Wij zorgen er dan voor dat we je account verwijderen in ons systeem.