Philips Hue Secure

Philips Hue is thuis, zodat jij niet thuis hoeft te blijven. Slimme camera's, contactsensoren, en het geheel nieuwe security center in de Philips Hue app helpen je om je nog veiliger te voelen, ongeacht waar je bent.
Wanneer jij uitgaat, gaan wij aan. Wanneer jij slaapt, zijn wij klaarwakker. Philips Hue is thuis, zodat jij kan gaan en staan waar je wil. Dit is niet zomaar smart home security. Dit is bright home security.

Beveiligingscamera's:
Houd je huis 24/7 in de gaten. Deze camera's met heldere 1080p HD-livestream, nachtzicht, een luidspreker met terugspreekfunctie en een alarm zijn jouw ogen en oren als je niet thuis bent.

Contactsensoren:
Een fijn en gerust gevoel. Zodra ze geactiveerd zijn, sturen de contactsensoren je een melding, en activeren ze zelfs lampen, zodra iemand een raam, deur, kast of kluis opent. Philips Hue Bridge vereist.

Abonnementen:
Met een abonnement kun je gebruik maken van meer beveiligingsfuncties, zoals slimme bewegingsdetectiezones en toegang tot 60 dagen videogeschiedenis. Kies uit een Basic- of Plus-abonnement, op basis van je wensen.

App bediening, vanuit huis en onderweg:
Meldingen worden direct naar je telefoon gestuurd. Activeer lampen of geluidsalarmen met een tik. Met de Philips Hue app heb je de slimme beveiliging altijd bij de hand.