Philips Hue slimme verlichting


Philips Hue biedt een breed gamma aan slimme lampen en accessoires. Dankzij slimme verlichting creëer je steeds de juiste sfeer voor elke situatie en kan je via één klik alle lampen aan of uitschakelen in je hele huis. Kies uit alle tinten wit of 16 miljoen kleuren om precies de kleur te vinden die je zoekt. Het is allemaal mogelijk zonder ingewikkelde installatie en bedien je lampen eenvoudig met de gratis app op je smartphone of tablet.

Philips Hue met Bluetooth

Creëer eenvoudig de juiste sfeer in een ruimte met Bluetooth. Je lampen via Bluetooth bedienen is een eenvoudige manier om de slimme verlichting van Philips Hue te ontdekken. Bedien tot 10 LED-lampen in één kamer, met alleen de Hue Bluetooth app.

Pas de helderheid, kleur en temperatuur van je lampen aan om direct een nieuwe sfeer te creëren. Of maak gebruik van de voorgeprogrammeerde lichtscènes en creëer persoonlijk licht op elk moment van de dag met de lichtscènes Energie, Concentratie, Lezen en Ontspannen.


Bekijk alle Hue Bluetooth producten >

Eenvoudig draadloos dimmen

Stel handige timers in

Natuurlijk wakker worden en gaan slapen

Bedien lampen met je stem

Kies de Hue lamp die het best bij jou past

Het Philips Hue aanbod is onderverdeeld in drie segmenten, namelijk White, White Ambiance en White & Color Ambiance. Ontdek hieronder welke Hue lamp het beste bij jou past.


Philips Hue met Bridge

Wil je graag meer slimme verlichtingsmogelijkheden? Upgrade je slimme verlichtingssysteem en voeg een Hue Bridge toe. Bedien tot wel 50 Hue lampen en accessoires in je hele huis, zowel binnen als buiten.

De Hue Bridge vormt het hart van jouw slimme verlichtingsysteem. Dankzij de verbinding met de wifi zorgt dit handige kleine apparaat voor verbinding met je smartphone en je verlichting. De Bridge beheert al je slimme LED-lampen, slaat je aangepaste instellingen op en geeft je volledige controle over je slimme lampen via de Hue app.


Koop een Hue Bridge >


Bedien tot wel 50 lampen in je hele huis

Slimme bediening, thuis of onderweg

Synchroniseer je lampen met je muziek, films en games dankzij Hue Entertainment

Maak kennis met Philips Hue en ontdek alle slimme verlichtingsmogelijkheden met een Hue starterskit 

Als je graag wil overschakelen naar slimme verlichting, zijn deze starter sets ideaal om te starten en slimme verlichting uit te testen. Deze sets zijn een selectie van de populairste Hue producten en ze zijn veel voordeliger!

Maak kennis met philips Hue