Over ons


Light Gallery is ontstaan uit de Massive winkels met een expertise in verlichting die al dateert van 1926. In de loop der jaren groeide Massive uit tot een multinational met vestigingen in heel Europa, en werd een toonaangevend merk in de verlichtingsindustrie. In 2006, werd Massive deel van Signify Belgium NV, die in 2010 het winkelconcept een nieuwe naam gaf: Light Gallery was geboren. Met het nieuwe concept streeft Light Gallery ernaar klanten nog beter te adviseren en te inspireren. Verder wordt het innovatieve karakter nog meer benadrukt met een assortiment volgens de nieuwste trends in verlichting en de lancering van nieuwe Philips technologieën.

Een unieke winkelformule

Naast een uitgebreide, innovatieve collectie aan merken en kwaliteitsproducten, bieden wij voornamelijk advies voor elk verlichtingsproject. Dankzij onze jarenlange ervaring en een grote verscheidenheid aan projecten in woningen, bedrijven, restaurants en winkels, zijn we geëvolueerd van een eenvoudige verlichtingswinkel naar een echte partner die meedenkt met de klant om een verlichtingsoplossing aan te reiken. Onze lichtadviseurs zijn continu beschikbaar voor informatie en technische ondersteuning.

Een ruim assortiment, inspirerend ingericht

Light Gallery biedt verlichtingsarmaturen in alle prijsklassen aan, met een keuze uit meer dan 2.000 verschillende armaturen in stijlen van klassiek, landelijk, hedendaags en design. Het designportfolio bevat onder meer Philips en Philips Hue.
Alle armaturen zijn zorgvuldig per stijl gepresenteerd zodat de consument zich zo goed mogelijk kan inspireren.

Ongeziene klantenservice

Light Gallery staat voor een ongeziene klantenservice en ondersteuning. Light Gallery engageert zich voor professioneel advies, het grootste aanbod, de beste prijs, twee jaar garantie, mogelijkheid tot omruiling, herstelling van uw armatuur en mogelijkheid om reservestukken te bestellen. Bovendien kunnen alle producten aan huis geleverd worden of zijn ze onmiddellijk af te halen in één van de filialen dankzij een ruime beschikbaarheid.

Disclaimer

De naam en het logo van Light Gallery evenals de namen van de andere ondernemingen die deel uitmaken van Signify Belgium NV en die voorkomen op deze site, zijn namen en merken die beschermd zijn door de nationale en internationale wetten. De gebruiksrechten, reproductierechten evenals de intellectuele rechten in verband met deze site zijn exclusief eigendom van de Signify Belgium NV.

Light Gallery besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie die op haar website ter beschikking wordt gesteld van de bezoeker. Zij kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor een eventuele onjuistheid en/of weglating, noch voor enigerlei schade die het gevolg is van de toegang tot, de consultatie of het gebruik van de informatie op de website of van de niet-toegankelijkheid ervan.

De goederen beschreven en afgebeeld op deze website geven een overzicht van het gevolgde gamma. De vermelding van een product op deze website houdt geen aanbod in. De loutere wilsuiting van de klant om een product te verwerven, volstaat niet om een overeenkomst tot stand te brengen. De klant kan enkel een bestelling plaatsen op deze site indien hij bevestigt dat hij de algemene voorwaarden voor internetverkoop van Light Gallery heeft gelezen en goedgekeurd.

De website biedt de mogelijkheid na te gaan of en in welk verkooppunt een bepaald product beschikbaar is. Deze gegevens wijzigen permanent en houden geen enkele verbintenis in.

De afbeeldingen en productbeschrijvingen zijn niet bindend. De informatie die hieruit blijkt, moet steeds gecontroleerd worden.

De aangeduide prijzen zijn geldig op de dag van consultatie van de website, behoudens affichagefouten, waarvoor Light Gallery niet verantwoordelijk kan gesteld worden.