Slimme railverlichting

Railsystemen zijn een handige verlichtingsoplossing als je meerdere armaturen wilt hebben en maar slechts over één lichtpunt aan je plafond beschikt. Ze hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn zeer eenvoudig te monteren en in te richten. Het grootste voordeel van railverlichting is de flexibiliteit. Je kan een railsysteem helemaal op maat samenstellen. Je kiest zelf de lengte, vorm, kleur, keuze tussen spots of hanglampen... Er zijn eindeloze mogelijkheden.

Philips Hue komt met een nieuwe oplossing waar je kan genieten van het gemak van slimme verlichting, ook al heb je weinig lichtpunten in je ruimte. Philips Hue Perifo railsysteem is flexibel en onopvallend en kan je heel eenvoudig zelf installeren.


Het heeft een minimalistisch, modern design en bestaat uit ledverlichting, wat voor een hoogwaardige, duurzame en energiezuinige verlichting zorgt. Op de railsysteem van Philips Hue kan je tot 10 lichtpunten toevoegen en je kan elke lamp afzonderlijk bedienen, dimmen en van kleur veranderen. Op één rail kan je zowel hanglampen, spots of linear bars plaatsen, zo heb je voor elke activiteit in jouw ruimte het juiste licht.