16 juni 2021 | Philips Hue

Altijd de juiste stemming met Philips Hue

Nu we zo vaak thuis zitten, is selfcare belangrijker dan ooit. Een warm bad, voldoende rust en ook verlichting dragen bij aan je welzijn en beïnvloeden je humeur. Met de vier voorgeprogrammeerde standen van het dynamische lichtsysteem van Philips Hue pas jij het licht in huis aan jouw noden en activiteiten aan. Dankzij de toegankelijke Philips Hue White Ambiance en White & Color Ambiance starterkits wordt de overstap naar slimme verlichting al helemaal gemakkelijk. Selfcare, honey!
Energize

Ready, set, glow!

Urenlang snoozen? Da’s niks voor jou. Met de witte lichtscène van de ‘Energize’-stand als coach spring jij steeds met het juiste been uit bed en ben jij meteen klaar voor een pittige workout. Slaapoogjes en futloosheid maken in geen tijd plaats voor een goed humeur en veel energie. Zelfs die vervelende burpees zijn voor jou geen enkel probleem. Beast mode on!
Concentrate

Opperste concentratie

Na de workout volgt het gewone werk. Lange thuiswerkdagen worden heel wat productiever met de ‘Concentrate’-stand van Philips Hue als nieuwe collega. Vooral wat warmer fel wit licht komt de concentratie ten goede. Ook studenten die urenlang met hun neus in de boeken zitten, houden de moed erin met de juiste verlichting aan hun bureau. 10/10, Philips Hue!
Read

Lezen en laten lezen

Knip gauw het helder warm licht op de ‘Read’-stand aan, want er wacht een warm deken en een grote stapel boeken op jou. Wordt het ‘Ik ben er niet’ van Lize Spit of ‘Een beloofd land’ van Obama? Dankzij de aangepaste lichtstand lees jij hoe dan ook met veel plezier en zonder last van je ogen de avond weg. Nog een laatste hoofdstuk?

Relax

Relax, take it easy

Fan van meditatie, yoga of een kalmerend kopje thee voor het slapengaan? Rol dan alvast je matje uit of zet het water op, de ‘Ontspannen’-stand van Philips Hue doet de rest. Relaxen wordt namelijk een makkie met subtiel, warm zacht licht om je heen. Liever een kalmerend kleurtje zoals rood of oranje? Laat dat maar aan de Philips Hue White & Color Ambiance starterkit over. Zzzzzalig!

Badkamer

Een badkamer met sfeer

Ook in de badkamer kan je genieten van de voorgeprogrammeerde standen van Philips Hue. Zo krijg je ‘s ochtends tijdens het tandenpoetsen een extra energieboost met ‘Energize’, lees je rustig je boek uit met de ‘Read’-modus en kom je optimaal tot rust in bad met de ‘Relax’-stand aan. Last but not least loop jij altijd met een perfect getrimde baard of killer eyeliner rond dankzij de handige ‘Concentratie’-functie.

Op zoek naar aangepaste verlichting voor elke stemming? Bekijk dan alle Philips Hue Binnenverlichting.