26 augustus 2022 | Trends

Creëer je eigen unieke eyecatcher

Heb je moeite met een unieke lamp te vinden? In 2022 is dit helemaal verleden tijd, want het is trending om je eigen lamp helemaal zelf samen te stellen. Stel een lamp zelf samen van armatuur, tot lampenkap en kies een lichtbron naar keuze zodat het helemaal jouw stijl is. Laat je creativiteit de vrije loop bij Light Gallery. 

Trends Quinto

Mix and match met de Quinto-reeks

Geef een warme en stijlvolle touch aan jouw interieur met Quinto verlichting. Wat deze reeks zo uniek maakt is dat de glazen lampenkappen met de mond geblazen zijn. Je kan zelf kiezen of je voor verschillende lampenkappen gaat op één armatuur voor een speels effect of dat je alleen maar dezelfde glazen kiest voor een strakke uitstraling.

De collectie bestaat uit hanglampen, vloerlampen, tafellampen en een wandlamp. De glazen zijn beschikbaar in goud of lichtgrijze kleur. De armaturen worden zonder lichtbron geleverd en hebben een E27-fitting. Kies jij voor slim of klassiek, helder of mat, peer- of kogelvorm? Er is voor ieders wat wils! Wij adviseren een dimbare LED filamentlamp, zo kan je steeds de sfeer aanpassen aan jouw activiteit.
Ontdek hoe je een Quinto lamp moet samenstellen.

Pas eenvoudig de sfeer aan met dimbaar LED licht

In onze winkels en op onze webshop vind je ook veel armaturen waarbij de lichtbron niet bij meegeleverd wordt. Door te kiezen voor dimbare ledlampen, kan je steeds de lichtkleur veranderen van warmwit naar koelwit licht. Door te kiezen voor ledverlichting, ga je voor duurzame en energiezuinige verlichting.
Zwart en goud blijven de kleurentrends anno 2022. Ze zorgen voor een warme en chique uitstraling in jouw ruimte. Door dat de armaturen zonder lichtbron worden geleverd mix and match je het perfecte armatuur met een LED lichtbron naar keuze.
Arty en Stik hanglampen zorgen voor een strakke look en ga voor een speels effect door te kiezen voor verschillende E27 lichtbronnen met een Edison-vorm en Globe-vorm. De Manuela collectie met gouden glazen en de Antonio hanglampen met mat zwarte lampenkappen zorgen voor een warme en chique uitstraling. Combineer deze lampen ook met een E27 LED filament lamp. Bij de Bounce collectie heb je de keuze uit opbouwspots of vloerlampen in volledig zwart, zwart met goud of wit met goud. Kies hier voor een dimbare LED GU10 spot.
Trends Quinto
Trends Quinto
Trends Quinto

Ga creatief om met kleur

Wil je toch nog iets unieker? Met slimme verlichting heb je de keuze uit 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren. Personaliseer het licht altijd naar jouw stijl en activiteit. Met de Philips Hue Bridge geniet je van nog meer slimme verlichtingsmogelijkheden door je licht te bedienen met handige timers en routines. Je hebt de keuze uit slimme lampen met een E14-, E27- en GU10-fitting.

Ontdek slimme lampen

Trends Quinto