16 maart 2022 | Philips Hue

Geniet de klok rond van slimme verlichting

Met slimme verlichting zorg je steeds voor de juiste sfeer in huis. Je hebt voor iedere activiteit het juiste licht. Ontdek hier onze slimme verlichtingsmerken: Philips HueWiZ en Philips Smart LED.

Rise and shine met energiek licht

De ochtendstond heeft… koelwit licht in de mond! Bij het ontwaken hoort dan wel een warme, donkere kop koffie, het perfecte licht om te ontwaken is net koel en helder. Met slimme verlichting begin je jouw dag met koele kleuren. Zo staat je brein meteen op scherp en ben je klaar om een hele dag het beste van jezelf te geven. Ready, set, go!

Werken met geconcentreerd licht

Lange thuiswerkdagen of uren studeren aan je bureau gaat plots veel gemakkelijker met koel en helder licht. Kies voor een plafondlamp die voor diffuus licht zorgt. Heb je iets meer geconcentreerd licht nodig? Een bureaulamp kan je hier zeker bij helpen. Kies voor een leuke bureaulamp waarbij de lichtbron niet inclusief wordt geleverd. Hier kan je dan een slimme lamp in plaatsen. Kom maar op met die opperste concentratie!

Thuiskomen met verwelkomend licht

Geef je gasten (én jezelf natuurlijk) een welkomsgevoel door je gevel en oprit goed te verlichten met Philips Hue buitenverlichting.
Gezellig en warm licht creëren in je inkomhal draagt zeker bij aan dat welkomsgevoel. Kies voor richtbare opbouwspots of inbouwspots om heel je gang goed te verlichten. Home sweet home!

Opvallen met WOW-licht

Het mooiste huis van de straat? Dat is toch wel jouw huis! Zet je gevel in de kijker met wandlampen die up-down licht schijnen of plaats tuinspots of w van Philips Hue in je voortuin. Creëer binnen ook een wow-gevoel door schilderijen of andere objecten in de kijker te zetten met spots van Philips Hue of WiZ.
blog slimme verlichting
blog slimme verlichting
blog slimme verlichting

Wie beweegt, is gezien-licht

Schrik ongewenste gasten af met een slimme bewegingssensor van Philips Hue. Je kan de buitensensor installeren waar je maar wilt. Via de app stel je in welke binnen- en buitenlampen moeten aanspringen als er onaangekondigde gasten langskomen. Dankzij slimme verlichting kan je ook handige timers of routines instellen waarmee je slimme lampen aan en uit gaan op een zelfgekozen moment.

Let’s dance met disco licht

Heb je iets te vieren? Slimme verlichting helpt je om je huis én tuin om te toveren tot een echte dansvloer. Kies voor slimme lampen met kleurfunctie en heb de keuze uit 16 miljoen kleuren. Philips Hue gaat zelfs nog een stapje verder. Koppel je Philips Hue-account met je Spotify-account en laat je lampen mee bewegen op de muziek. Het resultaat is een bruisende dansvloer, waarop niemand kan blijven stilstaan! Je moet nu nog maar aan één ding denken: de perfecte nummers uitkiezen!

Tot rust komen met relax licht

Na een intensieve werkdag helpt slimme verlichting je om weer helemaal te ontspannen met warmere lichtscènes. Werkstress verdwijnt als sneeuw voor de zon, wanneer je in je zetel ploft met een glas wijn en rustig muziekje op de achtergrond. Of toch liever je favoriete serie bingewatchen? Dim je slimme tafellampen met je smarthone tot de juiste sfeer.

Slaapwel licht

Rustig in slaapvallen gaat een stuk gemakkelijker met subtiel, warm zacht licht om je heen. Lees je graag nog een boek in je bed? Met aangepast warm licht lees jij met plezier en zonder last van je ogen nog een extra hoofdstuk.

Maak je leven een pak gemakkelijker met slimme verlichting.
Ontdek onze uitgebreide collectie online en in de winkels!
Bekijk de collectie
Philips Philips Smart LED Tunable White and Color kaars lamp mat dimbaar (2-pack) - E14 5W 470lm 2200K-6500K + RGB 230V