27 oktober 2021 | WiZ slimme verlichting

Knip voortaan je verlichting aan met je smartphone

Dol op je Philips-lampen? Terecht, want Philips gaat al jarenlang voor de meest energiezuinige en innovatieve verlichting wereldwijd. En dat bewijzen ze vandaag opnieuw: samen met de slimme technologie van WiZ brengen ze een gamma intelligente lampen op de markt die je makkelijk bedient met je telefoon. Benieuwd? Tijd om een tipje van de sluier op te lichten.

Philips Smart led

WiZ, de nieuwste generatie slimme verlichting


Steeds meer mensen kiezen voor slimme verlichting in huis. En nooit was slim zó makkelijk als met WiZ. Lampen aanknippen, dimmen, uitschakelen - je doet het met één tik via de WiZ-app op je smartphone, met de WiZ-afstandsbediening of zelfs via je stem. De technologie van WiZ werkt bovendien via je wifinetwerk: extra installatie is niet nodig. Eenvoudiger wordt het niet.

Voor ieder wat Wi-l-Z

Dat intelligentie vele vormen kent, toont WiZ in hun uitgebreide collectie aan accessoires en lampen met verschillende fittingen. Ze branden bovendien in alle tinten, van uiterst koel tot bijzonder warmwit licht. Ook modellen in fellere kleurtjes of circadiaanse ritmes - die natuurlijk zonlicht doorheen de dag nabootsen - behoren tot de keuze. Zoveel mogelijkheden, uiteraard kon Philips niet achterblijven.

Philips Smart led

Philips Smart led

Upgrade voor Philips

Door voor WiZ te kiezen, gaat Philips voor nóg sfeervoller. Ze combineren de kwalitatieve tinten van hun non-connected bulbs met het comfort van slimme technologie in één swipe. Verder zijn de lampen geheel compatibel met de snufjes van WiZ, zoals het instellen van kleurschema’s - ideaal om de juiste sfeer te creëren en je huiskamer in een oogwenk te betoveren!


Kortom: wie dit licht heeft gezien, wil nooit nog andere lampen. Check de slimme collectie van Philips Smart led.

Bekijk de collectie
Philips Philips Smart LED Tunable White filament edison lamp goud dimbaar - E27 6W 390lm 2000K-5000K 230V