4 mei 2022 | Trends

Trends in buitenverlichting

We plaatsen enkele trends van buitenverlichting in de kijker waar wij zeker van zijn dat die de harten van tuinliefhebbers gaan veroveren.

trends buitenverlichting

Trend 1: Bring your own lamp

De ene keer wil je gezelligheid creëren op je terras, de andere keer heb je misschien wat meer licht nodig aan je BBQ. Oftewel: je tuin heeft vast meerdere plekken om avonden in een gezellige sfeer door te brengen. Creëer daarom steeds de juiste sfeer met draagbare lampen Ara en Case. Super handig, want je hebt misschien niet overal de kans om verlichting aan te brengen in je tuin. Daarbovenop zorgt een draagbare lamp voor een intiemere sfeer. Win-win!

Trend 2: Altijd licht wanneer je thuiskomt

Altijd licht hebben wanneer je thuiskomt, is toch handig? Met sensorverlichting kom je altijd aangenaam thuis en voel je je veilig, omdat de voorkant van jouw huis, het tuinpad en de oprit goed verlicht zijn.

De sensorverlichting is voorzien van een infrarood bewegingssensor. Deze detecteert beweging en schakelt het licht automatisch in wanneer er iemand in de buurt is. Na een tijdje wordt de verlichting automatisch weer uitgeschakeld. Je verbruikt hierdoor ook veel minder energie en bespaar je op je energiefactuur. Denk goed na over de plaatsing van de sensor, zodat je lampen niet steeds aanspringen als er een auto passeert.
trends buitenverlichting
trends buitenverlichting

Trend 3: Strak en modern

We zien steeds vaker dat binnen en buiten meer in elkaar overlopen. De stijl van je interieur mag terugkomen in je tuin. Strak, modern en minimalistische lampen zijn nog steeds een trend in binnenverlichting en deze stijl past zeker in elke tuin. We denken hier aan wandlampenopbouwspots en inbouwspotsStrakke tuinlampen zijn recht van vorm en meestal in de kleuren wit, zwart of antraciet.

Trend 4: Breng magie in je tuin

Til je tuinfeestjes naar een ander niveau dankzij Philips Hue tuinverlichting! Speel met 16 miljoen kleuren en alle tinten wit licht om het gewenste effect te creëren. Accentueer objecten, bomen of paden om je tuin te laten opvallen. Ideaal voor het communie- en trouwfeestenseizoen dat er terug aankomt! Dankzij slimme verlichting kan je jouw lampen lampen op afstand bedienen op jouw manier. Kies jij voor bediening via je smartphone, stembediening, met een dimmer switch of met bewegingssensoren?
trends buitenverlichting
trends buitenverlichting

Trend 5: Duurzame lampen

Nog een trend die steeds groter en belangrijker wordt, is duurzaam wonen. Het is belangrijk om bij je keuzes na te denken over het milieu. Daarom mogen energiezuinige buitenlampen zeker niet ontbreken in jouw tuin. Ben jij ook iemand die graag ’s avonds jouw tuin mooi verlicht, ook al zit je binnen? Kies dan zeker voor ledverlichting. LED-lampen gaan veel langer mee en geven veel minder warmte af. Hierdoor bespaar je op je energiefactuur.

Geniet deze maand van leuke voordelen op onze hele buitenverlichting collectie, inclusief op Philips Hue. Ontdek hoe je kan deelnemen aan deze actie.

Bekijk de collectie
Promotie