18 april 2021 | Buitenverlichting

Tuinverlichting voor een apero op niveau

Nu je bubbel iets groter mag worden, ruilen we video-apero’s in voor een intieme, maar gezellige apero op je stadsterras, in de tuin of op je patio. Met de juiste sfeerverlichting verleng je de zwoele zomeravond zo lang als mogelijk. Genieten tot in de late uurtjes!

blog herfstcollectie

Lichtslinger

Heb je geen tuin, wél een terras of balkon? Wikkel de flexibele Philips Hue Lightstrip outdoor rond de balustrade, terraspalen of zelfs bloempotten. Enkel nog verbinden met een Philips Hue Bridge 2.0 om te swipen tussen 16 miljoen kleuren en het hele witspectrum. Magie gegarandeerd!

Tuin- & wandspots

Staan er al enkele eyecatchers in je tuin? Onthul dan die Japanse kerselaar of prachtige rozenstruik met de krachtige lichtbundel van de Philips Hue Lily spots. Voor een iets subtieler accent kies je voor de Aspen wandspots.
blog herfstcollectie

blog herfstcollectie

Snoerloze lampen

Gaat je apero achteraan in de tuin door, daar waar er geen lichtpunten zijn? Dan kan je gebruik maken van een draadloze en oplaadbare lamp, zoals de Case tafellamp. Ook de Saura tafellamp laat zich opladen... via zonne-energie! Deze stijlvolle lamp beschikt zelfs over een bewegingssensor. Wil je een kleurrijker effect, dan ga je voor de Philips Hue Go, een draagbare tafellamp die je via de Hue Bluetooth app snel personaliseert.

Lantaarns & lampionnen

Wie aan sfeervolle buitenverlichting denkt, denkt aan lampionnen en lantaarns. Hang of zet één of meerdere Leek, Esteno en Onion lampen in een leuk kleurtje in je bomen of op het terras voor een wauweffect. Wie op zoek is naar een echte klassieker, gaat voor de oplaadbare Astun hang-of tafellamp.

blog herfstcollectie

Scrol door onze webshop voor meer sfeervolle buitenverlichting.
Bekijk de collectie
Philips Philips ARBOUR Wandlamp LED 1x6W/600lm Antraciet
Philips HUE Philips HUE LILY XL Prikspot LED 1x15W/1050lm Zwart (excl. transformator)
Philips HUE Philips HUE DAYLO Wandlamp LED 1x15W/1050lm Zwart
Philips HUE Philips HUE LILY Prikspot LED 1x8W/600lm Zwart (incl. transformator)
Philips HUE Philips HUE LILY Prikspot LED 1x8W/600lm Zwart (excl. transformator)
Philips HUE Philips HUE DAYLO Wandlamp LED 1x15W/1050lm Lichtgrijs
Philips HUE Philips HUE LILY Prikspots LED 3x8W/600lm Zwart 4 (incl. transformator)
Philips Philips PETRONIA Wandlamp LED 1x12W/1200lm Antraciet