17 juni 2021 | WiZ slimme verlichting

WiZ 24-uursritme: slimme verlichting op jouw tempo

Energiek wakker worden, geconcentreerd werken, gemotiveerd sporten en ontspannen gaan slapen, WiZ 24-uursritme of Circadian Rhythm doet het graag met je mee! Deze slimme verlichting zorgt ervoor dat de lampen in huis zich aanpassen aan jouw dagritme. Jij beweegt, je WiZ-producten bewegen met je mee.
WiZ

Slim, goedkoop en makkelijk

Ken jij WiZ nog niet? Het is de nieuwste generatie budgetvriendelijke slimme verlichtingsproducten die je simpelweg via je bestaande wifinetwerk kan bedienen. Dat maakt de stap naar een smart home nog een beetje kleiner, toch? Naast erg uiteenlopende lampen, zoals de Edison bulb, kleine ronde bulb en grote filament bulb in transparant of goudkleurig, vind je ook sfeerverlichting, armaturen en toffe accessoires in het assortiment van WiZ.

Verlichting volgens jouw dagritme

De 24-uursritmetoepassing van WiZ is een geschenk voor jouw welzijn en humeur. Doordat de warmte van het licht geleidelijk overgaat van koel wit licht ’s morgens tot warm wit ’s avonds, worden de natuurlijke lichtpatronen die je lichaam gewoon is weerspiegeld. Zo’n dynamische verlichting of ‘human centric lighting’ komt niet alleen je ogen, maar ook je gemoed ten goede. De juiste lichttemperatuur en intensiteit maken van jou een geconcentreerde werkkracht, actieve sporter, relaxte lezer en rustige slaper. Van WiZ-ful thinking gesproken!
WiZ

WiZ

Voorgeprogrammeerd of eigen smaak

WiZ Circadian Rhythm installeren kan op twee manieren. Of je kiest voor de standaard instellingen en geeft daarvoor enkel je uur van opstaan en gaan slapen in, of je creëert je eigen aangepaste ritme. Zo kan je de modus en helderheid voor elk lichtpunt in de kamer definiëren en de volledige controle over de automatisering in handen nemen. In tegenstelling tot de standaard optie, veranderen de lichtstanden bij de gepersonaliseerde modus niet geleidelijk maar op de door jouw gekozen tijdstippen van intensiteit en warmte.

Wil jij ook zo’n budgetvriendelijke slimme verlichting in huis die zich aanpast aan jouw dagritme?